2777
2789
عنوان

پسر عموی رلم عاشقم شده😐😐😐

957 بازدید | 112 پست

بچه حدودا چهار سال پیش قبل از اینکه مستاجر رل بشیم و دوست بشیم یه پسری خیلی دنبالم بود اون موقعه منو دوستم با هم پیج مشترک داشتیم و پیج دست دوستم بود ب اون پیام میداد ک فلانی برام جور کن اومد ب من گفت من ردش کروم بعد یک هفته مستاجر رلم شدمو بعد ۲ ماه رل زدیم چند روز بعدش تو خیابون بودم داشتم میومدم خونهپسر عموی دوست پسرم با ماشین افتاد دنبالم تا در خونمون اومد دوست پسرم اوجا دیدش و گفت دوست دختر منه اونم دیگ رفت دیروز توی اینستا فالوم کرد شروع کرد ب پیام دادن گفت پسر عموی من لیاقت تورو نداره باهاش تموم کن فلان من بهش گفتم ک دوسش دارم اونم گفت تو زندگی منو ۴ ساله خراب کردی من از وقتی تورو دیدم نتونستم برم تو رابطه با کسی منم فوش کشش کردم و گفتم من اصلا حتا بهت سلام نکردم تو داری منو مقصر میکنی رفتم ب دوست پسرم گفت الان دعوا خیلی بالا کشید قرار جنگ اینا کردن مامان دوست پسر اومد دم در گفت دست از سر پسرم بردار همیشه درد سر براش درست میکنی الان چیکاررررر کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بنظرتون اشتباه کردم گفتم ؟؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب آره یعنی چی که رفتی به دوست پسرت گفتی مثلا میخواستی خود شیرینی کنی که خیلی خوبی؟ نگو که نمیدونستی این کار فتنه گریه

من اگر جای دوست پسرت بودم باهات کات میکردم چون خاله زنک بازیه این کارا مادرش حق داشته والا

کاش میشد بشی🖤💔
خب آره یعنی چی که رفتی به دوست پسرت گفتی مثلا میخواستی خود شیرینی کنی که خیلی خوبی؟ نگو که نمیدونستی ...

قصد فتنه گری نداشتم اون پسره همه چیو مینداخت گردن من برا اینکه دوست پسرم ازم جدا کنه

سر همین رل و دوس پسر و اکس و پارت نرو اینا ی جوونه الان ده ماهه زیر خاکه روز اول عید یکیشونم منتظر ...

وایی یعنی جنگشون حتا تا آدم کشی میرسه الان داد بی داد میکنن پشت تلفن بهش میگه بیا فلان جا 😶😶😶

قصد فتنه گری نداشتم اون پسره همه چیو مینداخت گردن من برا اینکه دوست پسرم ازم جدا کنه

قصد نداشتی ولی این کارو کردی

تو نباید میگفتی اگر پسر عموش این کارو میکرد چتتون شاهد ماجرا بود

کاش میشد بشی🖤💔
اسی گردن نگیر کلا مامان دوستپسرتم اومد گردن نگیر

مامانش میدونه ما با همیم مامان منم میدونه الان جنگ خیلی بالا گرفته هرچی ب دوست پسرم میگم آروم نمیشه میگه خون جلو چشامو گرفته تا نکشمش ولش نمیکنم

مامانش میدونه ما با همیم مامان منم میدونه الان جنگ خیلی بالا گرفته هرچی ب دوست پسرم میگم آروم نمیشه ...

برو بهش به دوست پسرت بگو اگه منو میخوای زندگیمونه میخوای خودتو بدبخت نکن خلاصه تهدیذش کن هر جوری تا دست برداره

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
قصد نداشتی ولی این کارو کردیتو نباید میگفتی اگر پسر عموش این کارو میکرد چتتون شاهد ماجرا بود

دوست پسر من اینجوریه ک چیزی ازش پنهان‌کنم میره دوماه قهر میکنه میگه تو حتما یه کاری کردی ک از من مخفی کردی😑