2777
2789

نزدیک بیست روزه خیلی کم حرف و توخودشه با اینکه برونگرانس از لحاظ محبتی ام محبتش خیلی کمتر شده با اینکه ادم گرمی بود امشب تو خواب ناخواد اگاه بغلم کرد دوست داشتم همونجور بمونم دلم گرفت و تنگ شد واسه قبلنامون که چقد گرم و خوب بودیم🥲میترسم همیشه اینجوری بمونیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم شاید ی مدت کوتاه نیاز به تنهایی داره . بازم اگه دیدی این توی خودش بودنا داره طولانی میشه با ...

باهاش صحبت کردم فهمیدم یه مشکل خیلی بزرگ پیش اومده ولی خیلی این وضعیت داره ازارم میده میترسم همیشه اینجوری بمونه دارم افسرده میشم

باهاش صحبت کردم فهمیدم یه مشکل خیلی بزرگ پیش اومده ولی خیلی این وضعیت داره ازارم میده میترسم همیشه ا ...

من احساس میکنم الان ک همسرت مشکل داره الان زمانشه ک شما محکم تر از همیشه باشی و زود ناراحت نشی اونم توی شرایطی ک میگی مشکلش خیلی بزرگه 

من احساس میکنم الان ک همسرت مشکل داره الان زمانشه ک شما محکم تر از همیشه باشی و زود ناراحت نشی اونم ...

من از دستش ناراحت نیستم فقط دلم تنگ میشه برای قبلنا مشکل بالاخره حل میشه ولی این سرد شدنا باعث دور شدن ادما از هم میشه من از این چیزا میترسم