2777
2789
عنوان

پسر عموی رلم عاشقم شده😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 112 پست
قصد نداشتی ولی این کارو کردیتو نباید میگفتی اگر پسر عموش این کارو میکرد چتتون شاهد ماجرا بود

سر همین حرفا دوتا پسر عمو تو فامیلمون زد اونیکی کشت یکشون ده ماهه زیر خاکه یکیشونم منتظر حکم قصاصه

برو بهش به دوست پسرت بگو اگه منو میخوای زندگیمونه میخوای خودتو بدبخت نکن خلاصه تهدیذش کن هر جوری تا ...

بهش گفتم میگه وایسم نگاه کنم پسر عموم ب دوست دخترم چشم داره واییی دیگ نمیدونم چیکار کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوست پسر من اینجوریه ک چیزی ازش پنهان‌کنم میره دوماه قهر میکنه میگه تو حتما یه کاری کردی ک از من مخف ...

خب پس به درک این آدم هنوز بالغ نیست هنوز اصلا نباید وارد رابطه بشه بعد تو واقعا با این آدم موندی و نگرانی که نره و قهر نکنه؟ چند سالتونه اینقدر بچه اید؟ 

کاش میشد بشی🖤💔
بهش گفتم میگه وایسم نگاه کنم پسر عموم ب دوست دخترم چشم داره واییی دیگ نمیدونم چیکار کنم

بهش بگو خوب دیگه نمیاد سمتم جرعت نمیکنه 

واقعا اگه بکشش بدبخت میشید برو گریه کن هرکاری بکن نزار بره بهش بگو مگه واسه هرکسی باید خودمونو بدبخت کنیم 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
سر همین حرفا دوتا پسر عمو تو فامیلمون زد اونیکی کشت یکشون ده ماهه زیر خاکه یکیشونم منتظر حکم قصاصه

همین دیگه بعد توقع داره مادر پسره هیچی نگه من اگر جا مادر پسره بودم شده پسرمو تو قفس میکردم ولی دیگه با چنین دختری در رابطه نباشه سر یه حرف یه خون بپا میشه والا مردم عروس گزارشگر نمیخوان که

کاش میشد بشی🖤💔