2777
2789
عنوان

پسر عموی رلم عاشقم شده😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 112 پست
همین دیگه بعد توقع داره مادر پسره هیچی نگه من اگر جا مادر پسره بودم شده پسرمو تو قفس میکردم ولی دیگه ...

پسره خودش منو خیلی دوس داره مامانش نمیتونه جلوشو بگیره مامانش گلا با من مخالفه و جلوش وایسد گفت اگه این دختر بره منم برا همیشه از این خونه میرم مامانش بعد اون ماجرا هیچ حرفی دیگ نزد بعد خانوم‌محترم من کار بدی نکردی پسر عموی ایشون ب من پیام داده ن من 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین دیگه بعد توقع داره مادر پسره هیچی نگه من اگر جا مادر پسره بودم شده پسرمو تو قفس میکردم ولی دیگه ...

اخه الان فقط اینا باهم دوستن نه ب باره نه ب دار 

ولی اونا نسبت فامیلی دارن قطعا رابطع فامیلیشون بهم میخوره مامان پسره بخاطر همین شاکیه

پسره خودش منو خیلی دوس داره مامانش نمیتونه جلوشو بگیره مامانش گلا با من مخالفه و جلوش وایسد گفت اگه ...

اولا که این حرفا همش چرته و خلصیت دوران نوجوونی و اوایل جوونیه بعدم پسره اگر آدم بالغی بود نه قهر میکرد مثل بچه دو ساله نه با دختری ادامه میداد که هنوز اونقدر نابالغانه فکر میکنه که گزارش میده آدمی هم که بالغ نشده عشقش واقعی نیست و چند سال بعد یا پشیمون میشه یا ناچاره تحمل کنه

کاش میشد بشی🖤💔
اخه الان فقط اینا باهم دوستن نه ب باره نه ب دار ولی اونا نسبت فامیلی دارن قطعا رابطع فامیلیشون بهم م ...

وایی نمیدونم واقعا چیکار کنم باز هم یه بار دعوا کرده بود پارسال الان مامانش ک آوند خیلی بد بیره گفت اعصابمو ب هم ریخت 

اولا که این حرفا همش چرته و خلصیت دوران نوجوونی و اوایل جوونیه بعدم پسره اگر آدم بالغی بود نه قهر می ...

بابا اینا رو ول کن اگه اینارو میخواستم بدونم میرفتم مشاوره یه رله حل بدید

اخه الان فقط اینا باهم دوستن نه ب باره نه ب دار ولی اونا نسبت فامیلی دارن قطعا رابطع فامیلیشون بهم م ...

اگر پسره آدم بالغ و عاقلی بود اصلا ادامه نمیداد این رابطه رو ولی یه بچه ۲۳ ساله هست هنوز اونقدر بچه اس که سر مسائل پوچ ۲ ماه قهر میکنه

کاش میشد بشی🖤💔
وایی نمیدونم واقعا چیکار کنم باز هم یه بار دعوا کرده بود پارسال الان مامانش ک آوند خیلی بد بیره گفت ...

این دوست پسر کله خرابت یه کاری دست تو و خودش میده تو با اون در ارتباطی نه پسرعموش اینکه کش میده قضیه رو 

ادم عصبی هس

اولا که این حرفا همش چرته و خلصیت دوران نوجوونی و اوایل جوونیه بعدم پسره اگر آدم بالغی بود نه قهر می ...

الان داره از استرس میمیره گناداره

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
این دوست پسر کله خرابت یه کاری دست تو و خودش میده تو با اون در ارتباطی نه پسرعموش اینکه کش میده قضیه ...

ن با من خدایی خیلی خوبه هرچی بخوام فراهم میکنه هرچیم بگم همونه ولی از این موضوعا ک پیش میاد ول کن نیست دیگ

خودتون فک‌کنم ۵۰ سالتونه نه؟

حداقل ۱۳ سال از تو بزرگترم و البته خیلی بالغ تر از اینکه گزارش بدم به کسی و با آدمی که ۲ ماه به ۲ ماه قهر میکنه سر مسائل بچه گانه ادانه بدم درضمن گاهی کسی ۵۰ سالشه ولی هنوز عقلش به بلوغ نرسیده

کاش میشد بشی🖤💔