2777
2789
عنوان

قرص لاغری

9177 بازدید | 35 پست

بچه ها کسی از این قرص لاغری پشن فروت استفاده کرده...

میگن کاملا گیاهیه و خیلی اوکی هست..

من چند روزه دارم استفاده میکنم تا الان که خوب بوده میخوام ببینم کسی چیزی ازش میدونه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از پیج اینستا گرفتم،خانم تقی پور  میتونید چند تا عکس برام بفرستین ببینم  چند کیلو لاغ ...

والله من پارسال هشت ماه ورزش و رژیم و باشگاه و ماساژ لاغری میرفتم چون عروسیم بود ۱۸ کیلو کم کردم دیگه مربیم گفت زیاد لاغر شدی  یکم برنامه تغییر داد غذامم همین طور چهار کیلو چاق شدم  بعد دوباره گفتم بزار کمرم خیلی باریک تر کنم این پشن فروتم هی میگن برای چربی های شکم و پهلو عالیه از یه پیج گرفتم سه ماه پیش حتی نیم کیلو هم ورزنم کم نشد با اینکه هم رژیم دارم هم هفته ای چهاروز باشگاهم حتما میرم یه جورایی انگار بدنم روی همین وزن وایساده وزنم ۶۶ الان  ولی میخام بشم ۶۲  اینا  کلا دوست دارم لاغر لاغر بشم 

اگه تونستی عکس قرصت برام بفرست من عکس قرصم فرستادم اصلا بارکد و همچین سایتی که پشتش حک شده وجود نداره تو بزرزیلم اصلا این قرص نیست 😑 حس میکنم قرص امفتامین دار بوده و به صورت زیرزمینی پر شده 

والله من پارسال هشت ماه ورزش و رژیم و باشگاه و ماساژ لاغری میرفتم چون عروسیم بود ۱۸ کیلو کم کردم دیگ ...

متاسفانه من جعبه شو نگه نداشتم،اما دقیقا همینه و منم هم سایت و زدم هم بارکد و اسکن کردم ولی چیزی نیاورد 

متاسفانه من جعبه شو نگه نداشتم،اما دقیقا همینه و منم هم سایت و زدم هم بارکد و اسکن کردم ولی چیزی نیا ...

اگه زحمتت نبود میشه بگی از چه پیجی خریدی؟ به من چه قدر گرون دادن اخه منم از یه پیج تو اینستا خریدم