2777
2789

و اون پسرفامیل الان متاهله و زنش هم همسن دخترخالم هست

و اون میگه هنوز اونو میبینه استرس میگیره واسه همین میگه میخوام فالوش کنم و گاهی وقتا بهش پیام بدم من بهش گفتم پیام معمولی عیبی نداره

به نظرتون کارش درسته؟

خودت دوست داری به شوهرت پیام عادی بدن 💀 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عیب داره 

چرا نداره؟

بیشتره این خیانتا با همین عیب نداره ها شروع شده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من درک نمیکنم خب الان بهش پیام بده این مشکلش درست میشه ؟یه زندگی رو الکی بهم نزنید

نه بابا زن پسرداییم خودش دختردایییش میشه یعنی برادرزاده زندایبم هست و به هیچ عنوان طلاق نمیگیرن

خیالش از چی دقیقا راحت میشه ؟یکم واضح تر توضیح میدی

ببین عزیزم اون قبلا عاشقش بوده و همیشه تو مهمونیا استرس میگرفته و ترس از دست دادنشو داره میگه دلم پاره میشه که فکر میکنم تموم شده