2777
2789
عنوان

دخترخالم از بچگی عاشق یکی از پسرای فامیلمون بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 40 پست
میگه اگه یکم باهاش ارتباط داشته باشم انگار اروم میشم درحد صحبت عادی

به نظرم کار ایشون و دلیل ایشون اصلااا درست نیست

به نظرتون کسی که به شدت عاشق یه نفر دیگه هست میتونه باهاش مکالمه عادی داشته باشه ؟

دیر یا زود توی بحث هاشون صحبت رو به جایی میکشن که نباید بکشن و حالا بیا و جمعشون کن 

جلوشو بگیر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم کار ایشون و دلیل ایشون اصلااا درست نیستبه نظرتون کسی که به شدت عاشق یه نفر دیگه هست میتونه ب ...

اره عزیزم شما درست میگی منم بهش گفتم حالا یکبار تو جمع یکاری کرد الان تعریف میکنم

ببین عزیزم اون قبلا عاشقش بوده و همیشه تو مهمونیا استرس میگرفته و ترس از دست دادنشو داره میگه دلم پا ...

ترس از دست دادنشو داره ؟

پسره هیچ وقت مال ایشون نبوده که حالا بخواد از دستش بده 

به نظرم بهش بگو از مشاور کمک بگیره

به نظرم کار ایشون و دلیل ایشون اصلااا درست نیستبه نظرتون کسی که به شدت عاشق یه نفر دیگه هست میتونه ب ...

عروسی یکی از  دخترخاله هام بود من و همون دخترخالم پشت نیسان جیغ میزدیم و اون پسرداییم بوق میزد وقتی رسیدیم دخترخالم سمت ماشین اونو نگاه میکرد و همون پسرداییم اومد و بهش بای بای کرد

حالا بعدش که رسیدیم دخترخالم خیلی بد رقصید و زن همون پسرداییم بهش گفت بیاد برقصه که مسخرش کنه

بعدم موقع  رفتن کنار ماشین پسرداییم باصدای نازک همون دخترخالم خدافظ گفت و پسرداییم یجور خدافطی کرد انگار دوست پسرشه

خب عزیزم به هرحال عاشقش بوده دیگه دوست نداره براش حذف بشه

موضوع اینه که دیگه حذف شده 

به نظرم ایشون هنوز با این واقعیت کنار نیومدن و فکر میکنن شانسی باقی مونده و همین افکار باعث میشه که یه زمان کاری که نباید بکنه رو انجام بده

تو که باهاش راحتی کنترلش کننذار هر کاری رو انجام بده

اینم بگم زنش هم اون شب تو ماشین بود و همه چیزو دید ولی چیزی نگفت به نظرت چرا؟

و این مسخره کردن رقصیدنش به همین ماجرا ربط داشت یا چون بد رقصید میخواست مسخرش کنه؟

اینم بگم زنش هم اون شب تو ماشین بود و همه چیزو دید ولی چیزی نگفت به نظرت چرا؟و این مسخره کردن رقصیدن ...

زنا باهوشن 

مطمئنا متوجه یه سری چیزا شده

به دختر خالت بگو خودشو جمع کنه