2777
2789
عنوان

مگه دوست‌پسر داشتن چیز خوبیه❓

641 بازدید | 80 پست

هرکس تواین دوره زمونه میبینما، چه یکی دوسال ازخودم کویچکتر چه همسنام همشون دوسپسر دارن

اونوقت که من باهاشون تناسب ندارم معمولا حرفی واسه گفتن ندارم نمیدونم چرا

بعضی وقتا دروغ میگم سرش، که شاید مثلااونا جذبم بشن ولی حس میکنم خود دروغ بدترش میکنه

تواینستام میگفت که دوست پسر/دوست دختر نداشتن مثلا باعث میشه که حس کنی به کسی تعلق نداریو.. توجه نداریو حس تنهایی اینابهت دست میده

موندم واقعا 🙁 کاش منم یکی ازاونا بودم

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

دوست پسر داشتن ندچیز بدیه ن خوب اگر شخص درست تو زندگیت باشه و تو سن مناسبش خیلی هم خوبه ن اینکه سنت کم باشه با ی پسر بد دهن بی پول بی تعهد بچه سال دوست بشی ،، کلا رابطه بی هدف فایده ای نداره تو وقتی وارد ی رابطه احساسی میشی باید اینو بفهمی ک دنبال چی هستی  مثلا من تو رابطه ک وارد شدم با آدم درستش هدفم ازدواج بود و از اول هم ب شوهرم گفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توجه نکن اصلا

اگه 

اگه

اگه

بازم اگهههه 

آدم درستش پیدا بشه میتونه قشنگ باشه و نتیجه خوبی داشته باشه

ولی با وضعیت الان و این نیتایی که از دوستی دارن فایده که نداره هیچ یه لذت زود گذره که تهش یه عذاب بزرگه 

خصوصا واسه دخترا

که هم سریع وابسته میشن هم خانواده ها روشون حساس ترن

درست نیست این چیزا

رو موفقیتت تمرکز کن و باهات شرط میبندم لذت این هزاران برابر بیشتر از دوست پسر داشتن و بازیچه شدنه!

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱
پیدا کردن ادم مناسب سخته میان و میرن ولی یکیو پیدا کنی باهاش عشق رو تجربه کنی حس نابیه

یعنی چی واقعا شما یعنی میگید که دوست پسر داشتن خوبه؟

دوست پسر داشتن ندچیز بدیه ن خوب اگر شخص درست تو زندگیت باشه و تو سن مناسبش خیلی هم خوبه ن اینکه سنت ...

اره درسته.. اما نه توی این سن