2777
2789
عنوان

چرا زن ها جنس ضعیف شدن(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 68 پست
نمیدونم شنیدم فمینیسم درواقع یه نوع مرد ستیزیه

و خب دقت کنید دوستان که تساوی با برابری فرق داره

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اگر از بچگی توی مدرسه میزاشتن دختر و پسر در کنار هم رشد کنن با شخصیت اخلاقی هم خوب اشنا میشدن کمتر ب ...

کاملا موافقم الان حداقل مشکلات کمتر بود

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفم اینه کی از حمایت بدش میاد؟ 

هیچکس بدش نمیاد یه پدر و همسری باشه که وقتی خودش نتونست رو پا باشه زیر یغلشو بگیره رو پا نگهش داره .

زنها حس حمایت شدن رو دوست دارند اما براشون مهمه از طرف کی باشه؛ 

اونی ضعیفه که از هر کس و تاکسی حس حمایت بگیره خوشش میاد .

خانم مستقل از حس حمایت هرکسی احساس خوشایند نمیکنه ؛ 

و اینکه نمی‌تونید منکر خوب بودن این موضوع بشید .

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من خودم طرفدار برابری زن و مردمبا فمینیست موافق نیستم زیادالبته دیدگاه شمام محترم🌷

قطعا نظر شما هم محترمه 

من نمیخوام مخالف شما حرف بزنم و صرفا نظرم رو بابت تبادل اطلاعات میگم 

منم به برابری اعتقاد دارم، منتهی نه اینکه هرچی برای مرد هست برای زن هم باشه و.... 

برابری در آزادی رو بیشتر قبول دارم 

ولی متاسفانه نمیدونم چرا خیلی از خانما فک میکنن آزادی و برابری (منظورم صرفا توو پوشش و حجاب و اینا نیست)  برای زن حرومه 

نمیدونم شنیدم فمینیسم درواقع یه نوع مرد ستیزیه

به شنیده ها اکتفا نکنید

بخونید 

مطالعه خیلی مهمه

فقط مردهایی که از فرصت برابر داشتن خانوما با خودشون میترسن،میگن که فمینیسم یعنی مرد ستیزی

فمینیسم حتی به‌حقوق مردان و ترنس‌ ها و غیره هم توجه میکنه

نه فقط زنان

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
فمینیستی ولی چرا زن ها جنس دومن؟عزیز من زن ضعیف آفریده نشده فرهنگ‌ زن ستیز دست و‌پای زن رو بسته

خب یسری از زنا خودشون میخوان اینجوری باشن

الان دیدی بعضی پیرزنا تا میبینن بچه دختره چشم و ابرو میان؟

یکی نیس بگه لامصبا خودتونم زنید

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
قطعا نظر شما هم محترمه من نمیخوام مخالف شما حرف بزنم و صرفا نظرم رو بابت تبادل اطلاعات میگم منم به ب ...

اونا خب یکسریش به اعتقاداتشون برمیگرده

و به اینکه برابری و ازادی از نظر شما چی باشه اصلا

یکسریشم تاثیر جامعه و سنت هاست

خلاصه هزارتا دلیل داره

شما به عنوان فمینسم اعتقادی به مهریه دارین؟ برام سواله..

نه اعتقادی ندارم، مهریه خودم کم نیست البته ولی خب همسرم داد و من اصراری نداشتم 

منتهی تمااااام سرو ضمن عقد رو معتقدم باید پسر بده، نه اینکه دختر بگیره، پسر باید بده 

از جمله حق تنصیف

به شنیده ها اکتفا نکنیدبخونید مطالعه خیلی مهمهفقط مردهایی که از فرصت برابر داشتن خانوما با خودشون می ...

از طرز صحبتتون و خیلی خوشم اومد و این حس رو گرفتم که خیلی با شخصیت باشین

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

اره منم همین حسو ازش گرفتم🩵

آره اتفاقا تاپیک بغلی داشتن فحشم میدادن

دست شما درد نکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب یسری از زنا خودشون میخوان اینجوری باشنالان دیدی بعضی پیرزنا تا میبینن بچه دختره چشم و ابرو میان؟ی ...

اره عزیزم

یه عده اگاه میشن

یه عده به این چرخه دامن میزنن

حالا پیرزنا سنی ازشون گذشته ولی بعضی جوون هارو آدم میبینه تاسف میخوره

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

چون زور بدنی مردا بیشتره از اول از اینجا نشئت گرفته

دکتر شکور دوتا پادکست داره، خیلی قشنگه

به نام مادر و پدر 

در مورد همین صحبت میکنه که مرد زورش بیشتر بوده غالب شده و... 

ولی من بیشتر بحثم سر زیربار زور رفتن زن هست 

طبیعتا بله مردا همینکه عادت ماهانه ندارن کلللی زور و انرژیشون بیشتره اما من درک نمیکنم ما به عنوان زن چرا حق خودمون رو نداریم و مهم تر اینکه چرا خودمون برای حق خودمون ارزش قائل نیستیم