2777
2789
عنوان

اوف از استرس دارم میمیرم شوهرم

258 بازدید | 15 پست

نگهبان ی شرکته تو دکل رو صندلی میشینه صندلی شکسته کمرش انگار آسیب دیده از قبل هم مشکل کمر داشت الان آمبولانس اومده رفتن بیمارستان منم بچه کوچیک دارم نمیتونم برم چیکار کنم مردم از استرس 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه چاره ای نیست 

بمونین خونه دعا کنین

برادر یا پدری در دسترستون نیست؟

امیدوارم زودتر خوب بشن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
بچم خوابه دوسالشه پایین شهزم این ساعت چجوری برم بیرون

درسته نمیشه رفت بیرون بچه صد در صد مریض میشه بعدم‌ این وقت شب خطرناکه براش دعا کن دلت آروم میگیره ، شاید هم مشکل همسرتون خیلی جدی نباشه نگران نباش

انشاالله که اتفاق بدی نیوفتاده.فقط یه زمین خوردگی و نهایتا کوفتگی باشه. 

براتون و برای سلامتی شون دعا میکنم.

خودتون هم به جای استرس، یه لیوان آب بخورید و بشینید قرآن بخونین، نادعلی بخونین، آیة الکرسی بخونین. انشاالله بخیر حل میشه

نزدیکن اما همشون خوابن گوشی سایلنت

تا صبح کم مونده ایشون که جاش امنه

بخوابین که صبح شاید کاری ازتون بر بیاد

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا