2777
2789
عنوان

غذاهای بدون روغن

125 بازدید | 23 پست

سلام خانومامن رژیمم همسرمم خیلی حساس شده روم چون اضافه وزن خیلی بالایی دارم

لطفاغذاهایی بادستورش بهم بگین که بدون روغن باشه وهم خوشمزه باشه که شوهرمم بخوره

ازاینورم گیرداده میگه حتی پیازم سرخ نکن موندم چیادرست کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سیب زمینی شیرین خیلی رژیمیه البته اب پزش سیب زمینی بنفش و تخم مرغ آب پز می تونی نوشیدنی پروتئینی را جایگزین شام کنی و ام خب ماکارونی با مرغ و با ماست و ادویه کالری خوبی داره و رژیمیه 

نمیشه که پیاز نباشه بعضی غذاها که واسه تفت دادن رب نیازه خب روغن کند یا زیتون  استفاده کنید اینجور جذبشون کمتره

نخود

لوبیا

عدسی

کتف و بال کبابی

سینه مرغ گریل یا کبابی

پاستا رژیمی ( تو گوگل بزنی بهتره)

ماهی کبابی

من و همسرمم رژیمیم فقط هفته ای یکبار برنج ۸ قاشق میخوریم بخاطر موهامون ک ریزش نگیرن

مردا چرا همچین شدن..تاپیک پربازیده برا یه تخم مرغ کتک خورده سره چاقیش..بابا باید همینجوری دوست داشته ...

اینقدرخانومای جورواجورمیبینن بیرون آخه

منم بایدبرای بچه دارشدن کم کنم خیلی سخته

خودم

غذا های کبابی درست کنین

سینه و بال مرغ کبابی ماهی کبابی

من تو فر درست می کنم معمولا راستش چیز خاصی ام بهشون نمی زنم جز نمک و زعفرون

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اینقدرخانومای جورواجورمیبینن بیرون آخهمنم بایدبرای بچه دارشدن کم کنم خیلی سخته

من تو یه رژیم کمتر از دوماه ۱۲ کیلویی کم کردم..عوارض داشت برام درد سنگ صفرام عود کرد ینی معده درد شدید..

با رژیم فستینگ و برنامه 

??????Ya umutlar biterse

نمیشه که پیاز نباشه بعضی غذاها که واسه تفت دادن رب نیازه خب روغن کند یا زیتون استفاده کنید اینجور ج ...

روغن زیتون مخصوص سرخ کردنی برای خورشت بدمیشه؟ 

چیکارکنم حساس شده خیلی میخوادبزورلاغرم کنه