2777
2789
عنوان

چرا زن ها جنس ضعیف شدن(علامت سوال)

436 بازدید | 68 پست

سلام 

دوستان من خودم به شدت فمنیسم (به معنای واقعی) هستم

اما چرا واقعا زن ها جنس دوم یا ضعیف هستن 

چرا مردها حق بیشتری به خودشون میدن 

چرا معمولا زن ها خودشون، خودشون رو منفعل میکنن تا کنار گذاشته بشن؟ 

من بر اساس تجربه از جامعه میگم، بله زن قوی و قدرتمند هم کم نداریم، اما انگار زن ها دوست دارن توو سری خور شوهر و پدر و... باشن

چرا واقعا در برابر ظلم و توهین و... ساکتیم؟

من خودم طرفدار برابری زن و مردم

با فمینیست موافق نیستم زیاد

البته دیدگاه شمام محترم🌷

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فمینیست هستی ولی مفاهیم ساده‌اش رو هم نمیدونی

اینا روابط علت معلولیه

اول یکم مطالعه کن 

بعد بیا حرف میزنیم درباره‌ش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

چون بعضی کلا رسالت اول و آخر خودشونو فرزند اوری خانه داری و شوهر داری و ... میدونن

دد حد خودشون نمیبینن پبشرفت کنن

و اتفاقا برمیگردن ب کسایی ک اهل پیشرفتن میگن شماها بچه های خوبی تربیت نمیکنید شمااها خوب شوهر داری نمیکنید و ...

من نمیگما خودشون علنا همینو میگن 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
من خودم طرفدار برابری زن و مردمبا فمینیست موافق نیستم زیادالبته دیدگاه شمام محترم🌷

خب فک میکنین فمینیسم چی میگه؟

کل حرف فمینیسم همینه دیگه

برابری حقوق، فرصت برابر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
سوال منم هست تازه با اینجور مردا ذوقم میکنن همینقدر بدبخت

بعضیا ی چیزایی در مورد شوهراشون میگن که آدم اصلا درک نمیکنه چرا با این شوهر دارن زیر ی سقف زندگی میکنن، منتهی معتقدن شوهره همه مردا همینن باید تحمل کرد و... 

انگار نمیتونن بدون تحقیر زندگی کنن

خب فک میکنین فمینیسم چی میگه؟کل حرف فمینیسم همینه دیگهبرابری حقوق، فرصت برابر

نمیدونم شنیدم فمینیسم درواقع یه نوع مرد ستیزیه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

اگر از بچگی توی مدرسه میزاشتن دختر و پسر در کنار هم رشد کنن با شخصیت اخلاقی هم خوب اشنا میشدن 

کمتر به مشکل می خوردن تو بزرگی خودشون

تو هر کشور دیگه فرض هند ترکیه روسیه دختر و پسر مکمل هم هستن برای پیشرفت و موفقیت هم تلاش کنن

اما ایران فرهنگ اشتباه جا افتاده