2777
2789
عنوان

مگه دوست‌پسر داشتن چیز خوبیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 80 پست

خداروشکر کن به این درجه عقلی رسیدی ک تن به این دوستی های بی سر و ته نمیدی
اون مطالب اینستا هم چرت و پرته

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این کارو نکن تنهایی شرف داره به اینکه وابسته یه ادم .....بشی

والا نوجوونا این دوره زمونه ..... شدن 

نمیدونم ده سال پیش اوضاع نوجوونا چیجوری بود

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

وابسته شدن بده

ولی با هرکس آشنا ک بشی عیب و بستگیای خودتو میبینی 

چون آدما با توجه ب فرکانس خودمون جذبمون میشن 

میتونه رشدت بده حتی رابطه های بد 

ولی باید مراقب باشی و کلا اول عاشق خودت باشی و وابسته هیچکس نشی

بله خوبه

چون نه جای کس دیگه رو تنگ میکنه (خطاب به بعضی از کاربران سایت که با کلمه دوست پسر هم دشمن خونی هستند) و هم از نظر روح و روانی میتونه مفید باشه

البته اگر طرفین آدم باشن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

توجه نکن اصلااگه اگهاگهبازم اگهههه آدم درستش پیدا بشه میتونه قشنگ باشه و نتیجه خوبی داشته باشهولی با ...

باشه

قطعا بده به هیچ وجه درست نیست وابستگی میاره عمرت تلف میشه دلیل نمیشه اگر خیلیا سمت کاری رفتن اون کار ...

اوهوم دقیقا.. من خودم بیشتر چون دنبال دوست میگردم از دُخ‍.. یکم خوشم میاد

حس میکنم این تاپیکو زدی که تایید بقیه رو بگیری چون دوس پسر داشتن چیز بدی نیست دلیلیم نمیشه که چون تو ...

نمیدونم والا.. پستی که توی اینستاگرام دیدم عجیب بود 

دقیقا منم توجمع دوستام همشوووون رلن و فقط از پسرا حرف میزنن

من اصلا حسرتشو نمیخورم ..چون بیشتر تاسف خوردنیه کاراشون 

روزی با 10 نفر لاس میزنن ب امید اینکه یکیش میاد میگیره ..هیچکدوم از دوست پسراشون یه قرون نمی ارزن چ از لحاظ قیافه چ پول چ لول 

اگ هدف فقط رل زدن باشه ک فقط صرفا بگم منم دارم از اینا دوروبر من پره پر .

من یه رابطه ی خوب و سالم میخام ن اینکه خودمو بدم دست هر آدمی

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

نه راستش شما هم دوستاتو عوض کنمن با دوستام درمورد کلییی موضوع خوب حرف می‌زنیممگه زندگی همش پارتنر و ...

دوستی ندارم که بخوام عوض کنم