2777
2789
عنوان

مگه دوست‌پسر داشتن چیز خوبیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 80 پست
استارتر عزیز من واقعا عذر میخوام که توی تاپیک تون بحث کردم..کاربر یاوقت اومده بهم گیر داده چرا به ا ...

من نگفتم چرا به اسی میگی دوست پسر بده

میگم چرا برای همه تعیین تکلیف میکنی چی بده چی خوبه

به همه اونایی که دوست پسر توهین کردی با اون کامنتت که گفتی خودتونو برای دوست پسر جر میدین و هولین

بعدم شما گفتی چرا ریپلای میکنی منم گفتم اگه سواد داشتی میفهمیدی اون بالا نوشته تبادل نظر

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

استارتر پست بالامو بخون

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیخیال اینجوری فقط اعصاب خودتون روخوردمیکنین.. شما گفتین دوست پسرداشتن خوبه؟

نه گفتم این روزا باید بخاطر خوب بودن هم خجالت بکشی چون یه تاپیک دیگه ای یکی میگفت دوستام چون رل ندارم مسخره ام میکنن.. گفتم دوس پسر داشتن باعث میشه موقعیت های خوبتو نادیده بگیری  یا یه آدم حسابی بخواد بیاد سمتت بخاطر این موضوع منصرف بشه یا با یه آدم لاشی دوس بشی بخوای همش استرس داشته باشی.. ان شاءالله موقعیت های خوب اجتماعی که داشته باشی بهترینا برا ازدواج باهات پیشقدم میشن.. اینم گفتم که ممکنه این دوست عوض کردن عادت بشه و آدم ببینه یهو تبدیل به یه آدم دم دستی شده .. من مردای زیادی دیدم که حتی اگه با طرف ازدواج کردن ولی به زنشون بدبینن.. کتاب رازهای ارتباط با جنس مخالف رو میتونی بخونی نوشته ی مسلم داوودی نژاد

من نگفتم چرا به اسی میگی دوست پسر بدهمیگم چرا برای همه تعیین تکلیف میکنی چی بده چی خوبهبه همه اونایی ...

من شخص شما رو گفتم نه کس دیگه ای رو.. استاد تمومش کن دیگه من برای دیگران تعیین تکلیف نکردم توهین کردی جوابتم شنیدی..