هر کار میخوایم بکنیم هنوز نکرده خانوادش خبر دارن. ولی ما هیچی ازونا نمیدونیم .حالا اونا ب جهنم به غریبه ها هم چیزایی ک بهشون ربط نداره میگه. خدایا جونمو بگیر راحتم کن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هزار بار گفتم . الان یک هفته س سر همون ک ب مامانو خواهرش گفته میخواستیم بریم سفر باهاش یه وری هستم ک بفهمه نباید میگفت .چون گفته بودم فعلا چیزی نگو .هنوز قبلی رو درست نکرده گند جدید زد.خدایا جون منو بگیر
الان به یکی دوستای داداشم گفته .اونم زنگ زده سر کار داداشم گفته به فلانی بگو میخوای بری فلانجا کار کنی؟حالا داداشم میگه اصلا من ب این همکاران نگفته بودم ممکنه برم جای دیگه که اگه درست شد بگم . الان صابکارش و همکارانش از داداشم ناراحت شدند