2777
2789
الان آبروم جلو خانوادم رفته . زنگ زدن بهم ک این چه شوهریه نخود تو دهنش نمی‌مونه😭منم زنگ زدم دادم بی ...

تنها راهش اینه چیز های مهم رو نگو چیز هایی که اجبار شدی بگی هم دنبال حرف و راه باش که بعد از برملا شدنش بتونی یه کاری کنی و حرفی برا گفتن داشته بای

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب هیچ راهی نداره باید شما جلوش چیزی نگی

حتما ب گفتن نیست ک . الان اینکه برادرم میخواست بره سرکار و خب وقتی تو خونواده میگن می‌فهمه . الان زنگ زدم بش میگم آخه چرا نمیبندی دهنتو ک آدما نگن این نامحرمه جلوش حرف نزنیم .چرا آبروی منو می‌بری 😭😭😭بخدا اگه ب خرجش بره . دوباره پاش بیفته دهن واموندشو وا می‌کنه هر کی می‌دونه میگه. 

هر کار می‌خوایم بکنیم هنوز نکرده خانوادش خبر دارن. ولی ما هیچی ازونا نمی‌دونیم .حالا اونا ب جهنم به ...

همه مردا همینن الان یاد خودم افتادم منم مثل تو هستم و به شدت بدم میاد ازین رفتار و خیلی حرص میخورم بابتش 

متاسفانه درمان نداره فقط خودمون رو از بین میبریم ولش کن

بهش بگو ب کسی نگه. کم کم یاد میگیره

هزار بار گفتم . الان یک هفته س سر همون ک ب مامانو خواهرش گفته می‌خواستیم بریم سفر باهاش یه وری هستم ک بفهمه نباید می‌گفت .چون گفته بودم فعلا چیزی نگو .هنوز قبلی رو درست نکرده گند جدید زد.خدایا جون منو بگیر

الان به یکی دوستای داداشم گفته .اونم زنگ زده سر کار داداشم گفته به فلانی بگو میخوای بری فلانجا کار کنی؟حالا داداشم میگه اصلا من ب این همکاران نگفته بودم ممکنه برم جای دیگه که اگه درست شد بگم . الان صابکارش و همکارانش از داداشم ناراحت شدند 

نمیخاد خمیری😂💔

یعنی تو نمیفهمیدی همینطوری باهاش ازدواج 

کردی بهش یه قسم سنگین بده سنگینا دو کیلویی که از اعراب وجدان دیگه دهن لقی رو بزاره کناره این از بچگی اگه رفعش نکنن عادت میشه

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

الان داداشم خیلی ناراحت شد 😭روم نمیشه ببینمشو باش حرف بزنم

تقصیر تو نبوده عزیزم شوهرت باید خجالت بکشه 

و اگ با خانوادت اوکی هستی بگو به شوهرت زنگ بزنن محترمانه گلایه کنن 

که ما توقع نداشتیم بری به بقیه بگی 

ما تو رو از خودمون دونستیم گفتیم ، نمیخواستیم فعلا از خانواده بیرون بره 

حساس نباش عزیزم. کاریه که شده خودتو اذیت نکن

یه بار عموم اومد خونمون گفت ب فلانی نگید من اومدم خونتون . حالا حتما دلیل خودشو داشت .

بعد تا اونا اومدن شوهرم نشست گفت آره عمو صبح اومد اینجا ولی گف ب شما نگیم اومده