2777
2789

شوهر منم بچه ننه و سوسوله.. یعنی جون به جونش کنی همه چیزو میزاره کف دست مادرش،مادرشم‌ همون روز زنگ میزنه به دخترش خبرارو پخش میکنه.. اوایل ازدواج اصلا گیج شده بودم تابحال همچین چیزی رو تجربه نکرده بودم..

ببینید منم تا حدی مشکل شمارو داشتم

با. بحث و دعوا چیزی درست نمیشه

من زیاد واسش مثال میوردم

مثلا تابستون رفتیم شمال،رفته بودیم بندرانزلی خرید

شب نشده تماس گرفت به داداشش و جزبه جز خریدهامون رو بهش گفت

چند وقت بعدش داداش رفت مسافرت و اومد و هیچکی متوجه نشد

گفتم ببین رفتار درست رو داداشت داره،ببین هیچی به کسی نگفت

چند مثال اینجوری در مواقع متفاوت واسش اوردم الان بهتر شده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا خونواده خودش تو دار و رازدار،حتی وقتی میخواستن برای برادرشوهرم زن بگیرن از من پنهان میکردن..

البته منم بعد یه مدت مثل خودشون شدم هیچی از زندگی خونواده ام نم پس ندادم...

نه مگه دایم خبر پیش میومد ک این بخواد ب اینو اون بگه من بفهمم دهن لقه

همینی که گفتم یه قسمی بهش بده بلند بالا که توش بمونه قرآن بیار بگو اگه دیگه دهن لقی کنی همین بخوره تو سرت 😂💔

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

ببینید منم تا حدی مشکل شمارو داشتمبا. بحث و دعوا چیزی درست نمیشهمن زیاد واسش مثال میوردممثلا تابستون ...

هزار بار این مقالات رو براش زدم و خودشم دیده . ما تا سر کوچه می‌خوایم بریم خانوادش خبر دارن چ بعد اونا رفتند کربلا اونجا ک رسیدند زنگ زدن گفتن خیلی یهویی شد نرسیدیم زنگ بزنیم و خدافظی کنیم.

بش میگم مگه با چوب جادویی رفتند که یهویی شد . نخواستند خبر بدند یاد بگیر 

همینی که گفتم یه قسمی بهش بده بلند بالا که توش بمونه قرآن بیار بگو اگه دیگه دهن لقی کنی همین بخوره ت ...

چ قسمی؟ الان اینو ک امروز گفته میگم چرا ب هر کی می‌رسی میگی؟ میگه من نمی‌دونستم این آشنا در نیاد تو تعریف گفتم

شوهر منم بچه ننه و سوسوله.. یعنی جون به جونش کنی همه چیزو میزاره کف دست مادرش،مادرشم‌ همون روز زنگ م ...

منم بخدا . ندیدم همچین چیزی . هر کار میکنیم برادرش می‌دونه . بعد حتی اگه واضح ازشون در مورد یه چیزی سوال کنی یه جوری جواب میدهد که راستشو نگند

من گردن شکسته نمی‌گم دیگه . خودش چیزایی که می‌دونه رو میگه.کاشکی بمیرم بحق همین شب

عزیزم تو مجبور نیستی جلو جلو همه چیو بهش بگی پخش کنه اول باید خودت جلو زبونتو بگیری هرچیزی رو بهش نگی یا دیرتر بگی

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

چ قسمی؟ الان اینو ک امروز گفته میگم چرا ب هر کی می‌رسی میگی؟ میگه من نمی‌دونستم این آشنا در نیاد تو ...

بگو به همین قرآن که توی دستمه دیگه دهن لقی کنه انشالله همین قرآن بزنه هیچوقت حرف طلاق ک اینا کلن تو زندگیت نزن که بهونه دست خودت و همسرت بدی 

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

عزیزم تو مجبور نیستی جلو جلو همه چیو بهش بگی پخش کنه اول باید خودت جلو زبونتو بگیری هرچیزی رو بهش نگ ...

من نمی‌گم . چیزای یه که یا تو زندگیمونه یا مثلا اینور اونور شنیده یا مثلا الان از کار برادرم خب خونه پدرم حرفش بود شنیده . روم نمیشه و زشته ک ب خانوادم بگم این دهن لقه جلوش حرفی نزنید . آبروم می‌ره .هرچند الان خودشون دیگه فهمیدند با اتفاق امروز

مادرش زنگ زده دقیقا می‌دونه کجا می‌خواستیم بریم سفر .بعد میگم چرا گفتی . میگه من نگفتم . زیر بار نمیره . میگم این همه جا چرا دقیقا اسمو همونجا رو میگه .میگه یه بار یه ماه پیش گفتم الان همه میرن فلانجا .نگفتم ما می‌خوایم بریم یا نه . بعد مادرش دقیقا میگه آره گفته می‌خوایم بریم فلانجا

منم بخدا . ندیدم همچین چیزی . هر کار میکنیم برادرش می‌دونه . بعد حتی اگه واضح ازشون در مورد یه چیزی ...

بخدا خونواده شوهر من همینن...برادرشوهرم وقتی میخواست خواستگاری کنه هیچکس چیزی بهم نگفت حتی شوهر خودم،البته یه اشاره هایی میکرد ولی مستقیما نمیگفت

بعد مامان من عاشق دومادشه،چپ میرفت راست میرفت همه چیزو بهش میگفت و ازش نظر میخواست که البته همین دو سه ماه پیش خونواده شوهر یه کارایی کردن که مامان و بابام بشدت ازشون رنجیدن (باهم فامیل هستیم) دیگه بعد از اون ما سعی کردیم ادم حسابشون نکنیم و خداروشکر مامان منم دیگه دست از دومادش شست..

همه چیزو ازش پنهان کن،بعدا که خودش فهمید و ازت ناراحت شد و پرسید جرا بهم نگفتی رک و پوستکنده بهش بگو چرا و به چه دلیل..

برای من که جواب بوده این ۳ ماهه