2777
2789
من نمی‌گم . چیزای یه که یا تو زندگیمونه یا مثلا اینور اونور شنیده یا مثلا الان از کار برادرم خب خونه ...

اسی من مثلا به شوهرم میگم فلان مسأله رو نگی فعلا قطعی نیست دیگه می‌دونه نباید بگه

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

بخدا خونواده شوهر من همینن...برادرشوهرم وقتی میخواست خواستگاری کنه هیچکس چیزی بهم نگفت حتی شوهر خودم ...

من دیگه مار بزنه زبپنمو اگه بش چیزی بگم .هر چند خیلی سخته آدم نتونه با شوهرش حرف بزنه . بش گفتم یه کاری کن محرم آدم باشی حرفو پیش خودت نگه داری نه نامحرم. انگار با دیوار حرف میزنم . جالبه مادرش همش تو خونه میگه فلان کارو کسی نفهمه یا اصلا نمیگه تا وقتی انجام شد . این چرا یاد نگرفته خدا داند. برا اینه که جون منو بگیره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم بخدا . ندیدم همچین چیزی . هر کار میکنیم برادرش می‌دونه . بعد حتی اگه واضح ازشون در مورد یه چیزی ...

اسی وقتی برنامه ای چیدی وجلو جلو رفت گفت اون برنامه رو کنسل کن تاتنبیه بشه

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

الان کنسل کردم دیگه . میخواست بریم سفر گفتم نمیریم تا بفهمی وقتی دهن لقی کنی فرصتاتو سوزوندی . 

حالا چی شد یاد گرفت؟ درس عبرت شد؟ امروز رفت یه خبر دیگه رو لو داد . میگه تو حرف گفتم . مثلا یکی از کارتعریف کرده این گفته عارضه برادر خانمم قراره بره فلانجا سرکار . 

میگم اگه کسی در مورد هر چیز حرف میزنند نباید تو تو تعریف اطلاعات خودت یا افراد دیگه رو بدی ک

یه سری حرفا و اتفاقاتی ک میفته رو من بعد مدتها میفهمم یا از کسی می‌شنوم .میگم چرا ب من نگفتی ؟ میگه بابا یادم رفت اصلا . 

فقط نمی‌دونم چجوری این حرفا رو یادش نمیره که نگه .حرفا و اتفاقاتی ک ب من باید بگه رو یادش خیره

تازه از کجا می‌سوزم. اینکه میگه تو حساسی تو گیر میدی

تازه ازدواج کردید؟؟

مدتی بگذره بهتر میشه

واسه من که خداروشکر بهتر شد

البته گفتم رفتار بقیه رو که دید بیشتر متوجه شد

مثلا عیدها که همه خونه ی مامانش جمع هستیم داداش و زنداداشش میرفتن تو اتاق و لباس پوشیده میزدن بیرون،مادرشوهرم چند بار ازشون میپرسید کجا میخواهید برید اونها هم انگار اصلا نمیشنون و به روی خودشون نمی اوردن

اونها رو که میدید و واسش توضیح میدادم که ببین فلانی و خانمش چقدر تودار هستن ( البته رفتارشون رو تایید نمیکنم ولی حداقل من رفتارشون مفید بود) 

خلاصه رفته رفته رفتارش بهتر شد خداروشکر

تازه ازدواج کردید؟؟مدتی بگذره بهتر میشهواسه من که خداروشکر بهتر شدالبته گفتم رفتار بقیه رو که دید بی ...

خوشبحتلت ک حداقل از رفتاراشون میفهمید . من خانوادش آنقدر بیشعور و رفتارهای بد و بی توجهی دارند . قبلا انگار بیشتر میفهمید میگف اره رفتاراشون اشتباه بود . حالا چند وقت پیش یه رفتاری کردند ک خیلی بد بود . بعد گفتم اونا اونجوری رفتار کردن تو م بدون آنقدر از جون و دل مایه نذار . گف خدا گفته پدر مادرت کافرم بودند تو براشون فرزندی کن . من وظیفه فرزندیمو انجام میدم😐