2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شما پس از کلی تلاش و جنگ و دعوا فهمیدم تنها راهش اینه بیخیال باشم چون خودم داشتم زجر میکشیدم  و بزار هرچی میخواد بگه چون اگر زیاد فشار بیاری اون بازم میگه اما از تو مخفی میکنه که گفته 

چیشده

بخدا می‌خوام بمیرم از کاراش 😭همش هر کی می‌دونه رو میگه ب کسایی که بهشون ربط ندارخ. می‌خواستیم بریم سفر جلو جلو ب مادر خواهرش گفت .مادرش زنگ زد احوال پرسی گف میخواید برید فلان جا سفر . گفتم هنوز معلوم نیست اصلا . گف چرا علی گفته میخواید برید . اومده میگم هنوز ک معلوم نبود می‌خوایم بریم تو تندی خبر دادی . یه هفته س دارم میگم دهن لقی نکن . حالا دوباره امروز به یه نفر گفته داداشم میخواد فلان جا بره سر کار . اون طرفم آشنا درومده زنگ زده ب داداشم . داداشم چون قطعی نبود نمی‌خواست کسی بدونه . آبروم رفته دارم میمیرم 

بخدا می‌خوام بمیرم از کاراش 😭همش هر کی می‌دونه رو میگه ب کسایی که بهشون ربط ندارخ. می‌خواستیم بریم ...

چی بگم والا عین بچها رفتار میکنه چرا اینجوریه جدیدا اینجوری شده یاازاول همین بوده؟ 

منم مثل شما پس از کلی تلاش و جنگ و دعوا فهمیدم تنها راهش اینه بیخیال باشم چون خودم داشتم زجر میکشیدم ...

الان آبروم جلو خانوادم رفته . زنگ زدن بهم ک این چه شوهریه نخود تو دهنش نمی‌مونه😭منم زنگ زدم دادم بیداد . دارم میمیرم .چکار کنم