2777
2789
عنوان

مامانم بعد از عملش از بیمارستان گال گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 81 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگر نتیجه گرفتم حتما بهتون میگم. چندتا دکتر عوض کردم ولی بازم پیگیرم. خدا خودش یه فرشته ی نجات سر ...

مگه شما هم خدایی نکرده گال گرفتی؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
آره متاسفانه ماهم درگیر هستیم خواهر

شوخرم میگه فک کنن کار خودشونه.... آخه خییییییلی زیاد شده این چندوقت خیلی شنیدم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
آخ اخ بیمارستان پوسته پس کسی که روی اون تخت بستری بوده گال داشته و وخیم بوده حالا خود بیمارستان چه ر ...

واقعا چرا رعایت نمیکنند اونا میدونستن بیمار قبلی گال داشته باید جداگانه و مخصوص ضدعفونی میکردن نه بصورت روتین

بیمارستان رازی ببرید پیش دکتر عفونی خانم دکتر طاهره سوری خیلی دکتر خوبیه. اصلا کارش عفونی و پوسته. م ...

ما داریم همش نفرین و لعنتشون میکنیم ببریمش باز اونجا؟ هرچند نمونه برداری هم بردیمش همونجا بعد از یک ماه و نیم ک ج اومد گفتن هیچی نیست. کوتاهی از طرف بیمارستان بوده. درست ضد عفونی نکردن بهداشتو رعایت نکردن خدا ازشون نگذره.تمام رخت و لباسا و روتختی هاشون گالیه

آخ اخ بیمارستان پوسته پس کسی که روی اون تخت بستری بوده گال داشته و وخیم بوده حالا خود بیمارستان چه ر ...

نمونه برداری هم بردیمش همونجا بعد از یک ماه و نیم ک ج اومد گفتن هیچی نیست. کوتاهی از طرف بیمارستان بوده. درست ضد عفونی نکردن بهداشتو رعایت نکردن خدا ازشون نگذره.تمام رخت و لباسا و روتختی هاشون گالیه