2777
2789
عنوان

مامانم بعد از عملش از بیمارستان گال گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 77 پست
منم با اینکه گال دارم آزمایشم اونجا منفی شد.

شما آزمایشت چجوری بود؟ از مامان من نمونه برداری کردن از زخماش

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من از پوسته هام. گذاشت رو لام آزمایش و پنج دقیقه بعد جوابو گفت خیر سرشون

مثلا بیمارستان پوستن مامانمو بردیم دکتر پوست ج آز رو نشونش دادیم گفت امامزاده ک دروغ بگه دیگه مردم کجا برن دعا کنن.... خخخخخخ

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
خواهری مادر عزیزت چطورن؟

همونجوریه عزیزم. هر روز دارم زجر کشیدنشو میبینم جلو چشمام و کاری از دستم برنمیاد😔 خیلی درد بدیه خارش

من ۵ روزه خوب شدم با داروی دکتر حبیبی اگه خواستین شماره ش رو‌ بدم برای مادرتون دارو تهیه کنید خوب شن ...

عزیزم شما گال گرفته بودید؟ دکتر حبیبی طب سنتی هستن؟

باید تمام لباس هاتونو بجوشونید 

تمام لباسهاتونو 

تمام ملحفه هاتونو بجوشانید 

پتوهایی ک استفاده میکنید و هر چی که غیر قابل جوشیدن هست رو بذارید تو ی نایلون بزرگ ... سرش رو محکم گره زذارید و بذارید جایی که دم دست نباشه ... برای مدت ۳ الی ۴ هفته 

بعد قشنگ با آب گرم بشورین 

تمام خونه رو اسپری کامن بزنید 

تمام خونه حتی مبل ها رو جارو برقی بکشید ..‌

باید پاکسازی عمیق انجام بدید 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
همونجوریه عزیزم. هر روز دارم زجر کشیدنشو میبینم جلو چشمام و کاری از دستم برنمیاد😔 خیلی درد بدیه خار ...

آخی عزیزدلم، خدا خودش نگهدار مادر عزیزت باشه. عزیزم من خیلی پیگیرم هرطورکه بشه به شما اطلاع میدم. یک جلسه پیش دکتر قوام اشرفی رفتم. آزمایشات کلی داده چون فکر میکنه سیستم ایمنیم ضعیفه که گال شدت داره. مادر هم بخاطر بیماری قند کارش سخت شده. اگر این دکتر برای من خوب بود به شمام میگم چکار کنید. دکتر پوستم جدا وقت گرفتم دوباره. حالا فعلا یکم روغن میخک یا درخت چای را بگیر با روغن نارگیل قاطی کن بزن به بدنش. هم ضد انگله و هم نرم میکنه. گاهی هم حنا براش بذار. برگ سنا و شاتره و اینام ضد انگله. نگران نباش خواهر. درست میشه انشاالله. نهایتا اگر نشد میریم آب گوگردی قوتورسویی. دوای هر دردیه. خیلی غلظت گوگردش بالاست.امیدت فقط به خدا باشه تا راه برات باز کنه آبجی جان