2777
2789

تو یه تاپیک میبینی عین بچه ها افتادن به جون هم.که اره من فلان چیزو دارم من فلان کارو کردم اون یکی میگه اینکه چیزی نیست من انقد پول بابت فلان چیز دادم من فقط فلان چیزم اینقده.نه فقط سر مسائل مالی راجع به همه چی شروع میکنن به فخر الکی فروختن.خدایی بعضیا مغزاشون خیلی خیلی فندقیه.

🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️باور کنید اینجا مجازیه نه دنیای واقعی باورکنید اینجا حتی کسی فامیلی شمارو هم نمیدونه حتی رنگ در خونه ای شمارو هم نمیدونه اونوقت پزتون واسه چیه

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️باور کنید اینجا مجازیه نه دنیای واقعی باورکنید اینجا حتی کسی فامیلی شمارو هم نم ...

والا بخدا.برا همین میگم مغزاشون فندقیه.فک میکنن اگه به یسری کاربر مجازی ثابت کنن همه چیزشون خوبه چه اتفاق مهمی میفته.بعد فک میکنی طرف ۱۷ ۱۶ سالشه بعد میبینی نه یه زن گنده نشسته پشت کاربری.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا بخدا.برا همین میگم مغزاشون فندقیه.فک میکنن اگه به یسری کاربر مجازی ثابت کنن همه چیزشون خوبه چه ...

خخخ من حالا ۱۷سالمه😅

اینا حسرت ها و عقده هایی هستن که تو وجودشونه و اینجا خالی میکنن.....

یه مشت ادمی سمی هستن ولی همونطور که توی دنیای واقعی اینجور ادما هستن و تحملشون میکنیم اینجا هم باید تحمل کرد چون نه دکمه بلاکی هست نه میشه تو سایت نبینیمشون😂😴

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

تو تاپیک گواهی و فلان اومده میگه من درآمد بالا دارم خونه ۲۰۰ متری دارم ماشین دارم😶

خب بهش بگو اصلا داری افرین بهت.عقده داری همه بفهمن

برو بشین از اموالت لذت ببر خب.

میدونی اینکه طرف لذتش اینه با اون همه مال و منال به قول خودش بیاد تو این سایت بگه فلان چیزو دارم خیلی عجیبه.یا طرف حرف مفت میزنه یا مریضه کلا

خخخ من حالا ۱۷سالمه😅اینا حسرت ها و عقده هایی هستن که تو وجودشونه و اینجا خالی میکنن.....یه مشت ادمی ...

میخواستم بگم الان ۱۶ ۱۷ ساله هامون از ۳۰ ساله هامون انگار بیشتر میفهمن.چون از اونا توقع میره همچین تاپیکی بزنن بیشتر

مگه فقط این سایته 

کلا جامعمون همین شده 

منکه اصلا از ارتباط با آدما بیزار شدم 

دو دیقه میشینی پیششون یا دارن دارایی هاشون و می شمرن یا چوس کلاس ناشتا برات میذارن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

همه هم دروغ میگن😄

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

میخواستم بگم الان ۱۶ ۱۷ ساله هامون از ۳۰ ساله هامون انگار بیشتر میفهمن.چون از اونا توقع میره همچین ت ...

😄😄ولی یچی چیزی هست قدیما میگفتن

یه دختر ۱۵ساله عقلش اندازه یه زن ۳۰ساله س ولی میبینی یه زن سی ساله عقلش اندازه یه دختر ۱۲ساله س

تو نی نی سایت هم چندباری دیدم که این جمله رو گفتن

من خودمو نمیگم و کاربرای کم سن  دیدم چقد عاقلانه و محترمانه نظر میدن تا یه زن ۳۰.۴۰ساله 

میگم یا دروغ میگن یا کلا مریضن با همچین چیزی حس لذت میگیرن

من به عمرم آدمی ندیدم که مثلا پولدار واقعی باشه یعنی حساب هاش میلیاردی پر باشن ولی بیاد به بقیه پز بده 

اینا رویاهاشونو میان کف نی نی سایت زندگی میکنن 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎