2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت بدرک

556 بازدید | 48 پست

پسرم گچ دیوار ریخته بود تو چشمش هی گریه میکرد اومد شیر توالت رو برداشت که باش چشمش رو بشوره گفتم اینکه کثیفتره،شروع کرد داد و بیداد که تو حرف میزنی که آدم عصبی میشه یهو پسرم گفت مامان ناراحت نباش گفتم فوق العاده از بابات ناراحتم اونم گفت بدرک،بچه ها خییییلی ناراحتم نمی‌دونم چه عکس العملی نشون بدم راهنماییم کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی تو اوضاع حساس هستید،مثل الان که برای بچتون این اتفاق افتاده بود 

دیگه بیخیال اخطار دادن 

اب،اب هست 

اوکی میتونه به خاطر خووود شیر اب الودگی داشته باشه اما این برای خونه ای هست که الوده باشه 

بعدش فوقش چشماش رو میشستید خودتون 

و جلو بچه بحث نکنید!و بدتررررررر از همه جلو بچه از هم دیگه معترض نباشید 

یعنی چی ناراحتم؟مشکلی هست به همسرت باید بگی 

نه جلو بچه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
چند سالتونه که دعواهاتون و حرفهاتون رو جلوی بچه میزنید و اون رو درگیر روابط خودتون میکنید؟؟؟

شما موقع عصبانیت تاریخ تولدتون رو چک میکنید که بر اساس اون رفتار کنید؟خوب بچه بودش ما هم بحثمون شد

شما موقع عصبانیت تاریخ تولدتون رو چک میکنید که بر اساس اون رفتار کنید؟خوب بچه بودش ما هم بحثمون شد

نباید بشه 

خیلی ساده هست 

یاد بگیرید جلو بچه بحث نکنید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)