دخترم هشت روزه این ویروس جدید گرفته سه بار دکتر بردم سرم زده فقط بی حالیش بهتر شده البته هنوزم بی حاله ولی بهتر شده اما سینش خیلی خلط داره و سرفه میکنه و به شدت بی اشتها.وقتی غدا میدم با اولین قاشق گریه میکنه میگه دلم درد میکنه این دل دردش به خاطر چیه؟انتی بیوتیک خارجی هم بهش میدم همیشه یکی میگفت بدنش به آنتی بیوتیک مقاوم شده که خلطش خوب نمیشه پس من چیکار کنم دیگه.دل دردش موقع غدا هم به خاطر ویروسه؟آرزوی مرگ میکنم دیگه خسته شدم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
برا سرفه شیره شیرین بیان از عطاری بگیرید یه ماش با اب حل کنید بدید به بچه بابونه وگل بنشه وگل پنیرک همه آنتی بیوتیک طبیعی هستند اگر نوزاده روی نافش روغن گل بنفشه پایه رو غن زیتون یا بادام بریزد با دو انگشت آرام جهت ساعت بمالید برا یبس شدن شکمش خوبه روی سینه وگلوش هم بمالید تا خلطش برسه آب سیب با عسل تب بر عالی غر غره کردن سرکه سیب برا عفونت گلو وسینه عالیه فقط بعدش اون رو نخوره حتی تکرارش عفونت لوزه رو هم خوب میکنه تقویت سیستم ایمنی با دوسین هر روز صبح اگر هر سالسا است وسرفه مزمن شده حجامت آلرژی کنید کمتر از اسپری وانتی بیوتیک استفاده کنید امیدوارم خداوند متعال شفا بدهد