2777
2789
عنوان

مامانا به دادم برسید من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 33 پست
آخه هیچچچی نمیخوره عزیزم با اولین قاشق طوری اشک میریزه که دلم کباب میشه میگه دلم درد میکنه

دارو دل پیچه نداره پسرمنم اینجور بود دارو دل پیچه اول میدادم بعد غذا ویروس معده باد میاره بده ب زور بخوره معده هرچ خالی باشه ویروس قوی تر میشه

دارو دل پیچه نداره پسرمنم اینجور بود دارو دل پیچه اول میدادم بعد غذا ویروس معده باد میاره بده ب زور ...

آره دکترم گفت اگر غذا نخوره باید بستری بشه به زور بهش بده.ولی اولین قاشق میزارم دهنش گریه میکنه میگه دلم درد میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان بهتر شدین؟یعنی باید بستریش کنم؟شوهر بیشعورم بی خیاله میگه نمیخواد ببری دکتر خودش خوب میشه.ولی ت ...

بخدا این ویروس شوخی نداره من کرونا هم چند بار گرفته بودم ولی این جونمو گرفت داغون شدیم. حتما ببر. تازه من سه بار سرم هم زده بودم

بخدا این ویروس شوخی نداره من کرونا هم چند بار گرفته بودم ولی این جونمو گرفت داغون شدیم. حتما ببر. تا ...

هرچی به متخصص گفتم بستریش کنین گفت فقط اگر خیلی بی حال بود و چیزی نمیخورد نیاز به بستری داره بستری نکرد

سه سال و ده ماهشه.وای خیلی ویروس افتضاحیه پسر شما هم میگه دلم درد میکنه؟دختر من انتی بیوتیک میخوره ا ...

پسر منم گرفت. خودم و وشهر و همه خانواده گرفتیم

بدترین ویروسه. معلوم نیست جدیدا چی انداختن ب جون ملت

چنپ روز تب ۴٠درجه. فقط ی کم با بروفن بتتر میشد

اصلا اصلا بتش فشار نیار برا غذا

دل درد استفراغ داره بیماریه

ول شکن

فقط اب سیب اب هویج خواب

برا سرفه شیره شیرین بیان از عطاری بگیرید یه ماش با اب حل کنید بدید به بچه بابونه وگل بنشه وگل پنیرک همه آنتی بیوتیک طبیعی هستند اگر نوزاده روی نافش روغن گل بنفشه پایه رو غن زیتون یا بادام بریزد با دو انگشت آرام جهت ساعت بمالید برا یبس شدن شکمش خوبه روی سینه وگلوش هم بمالید تا خلطش   برسه آب سیب با عسل تب بر عالی غر غره کردن سرکه سیب برا عفونت گلو وسینه عالیه فقط بعدش اون رو نخوره حتی تکرارش عفونت لوزه رو هم خوب می‌کنه تقویت سیستم ایمنی با دوسین هر روز صبح اگر هر سالسا است وسرفه مزمن شده حجامت آلرژی کنید کمتر از اسپری وانتی بیوتیک  استفاده کنید امیدوارم خداوند متعال شفا بدهد