2777
2789
عنوان

خدایی فاز بعضیا رو تو این سایت بیخود نیفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 49 پست
هیچ وقت یادم نمیره یه دختر خانم عکس گذاشت یکی برگشت گفتی زشتی!!!من دلم جا اون دختره شکست😂😅

عکس خودشم باید میزاشت بعد نظر می داد..از حرفش معلومه۱۰۰ در ۱۰۰ خودش شبیه شرک بوده

یه ولگرد تنها😔رسیدم از راه دوریه تاپیک پز بزنم دهن همه رو سرویس کنم؟؟؟؟😎واسه عینکام که تازه خریدم� ...

فخر فروشی؟؟🤣😂😔

بزن بزن حوصله م پوکید

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره دقیقا یکی میگفت من بچه بالاشهرم وسط شهررونمیشناسم اصلا ی چیزایی میگن شاخ درمیاری مثلا میخاست بگه ...

ببین اصلا از اول تا اخر این حرف بوی عقده میده.هی خدا هممونو شفا بده اینارو بی نوبت

اخه هر کی پولدار من دیدم تفریحش کلا یجور دیگ بود.نه در حد فخر فروشی تو یه سایت بیخود

بعدتاکاربرا میگن پز میدی، میگن کارابرا به زندگی لاکچری من حسودی میکنن اصلانمیدونه لاکچری چی هست 🤣

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
ببین اصلا از اول تا اخر این حرف بوی عقده میده.هی خدا هممونو شفا بده اینارو بی نوبت

منو پول بده شفا نده😂

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

یس بریم دوتایی مسخره بازی🤪

💃🏻💃🏻💃🏻بریممممم

دیشب مهمونی کجا بودی ها ها جواب بده

بعدتاکاربرا میگن پز میدی، میگن کارابرا به زندگی لاکچری من حسودی میکنن اصلانمیدونه لاکچری چی هست 🤣

کاش یکم طرز فکرشون و اصالتشون لاکچری بود.ادم حالش بهم نمیخورد از کاربر پشت گوشی.اینایی که انقد تو فضای مجازی مشمئز کننده تو دنیای واقعی چجورن

خیلی حق بود......

فکر میکنن فقط اونا بهترین زندگی رو دارن....

بری واقعیتو بببینی میفهمی دوس داشتن تو این شرایط زندگی کنن و عقده شو دارن والا اصا همچنین زندگی ای ندارن

وای برمن تو همانی که امیدم بودی؟.     .     . مثلا مام یه نفرو داشتیم که بهمون بگه ابجی نگران نباش داداشت پشتته:-(میشه انقدر جلو تک فرزندا نگین  برادر برادر؟

کاش یکم طرز فکرشون و اصالتشون لاکچری بود.ادم حالش بهم نمیخورد از کاربر پشت گوشی.اینایی که انقد تو فض ...

ببین دوتاخط مینویسن ۳تا غلط املایی دارن ولی ادعا تادلت بخواد🤣

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

یه سری از کاربرا کلا مفهوم لاکشری رو عوض کردن

زندگی لاکشری رو اونی داره که روکش ماشین چند ده میلیاردی سفارشیش از طلاست، روی خودکارش چند تا الماس کار شده. 

امثال ماها و اطرافیانمون کیلومترها از این مفهوم فاصله داریم.  

یه سری از کاربرا کلا مفهوم لاکشری رو عوض کردنزندگی لاکشری رو اونی داره که روکش ماشین چند ده میلیاردی ...

ببین میان تعریف میکنن یه کم اغراق هم میزنن تنگش چندتا کاربر ساده هم شروع میکنن به به وچه چه فک میکنه دیگه چه خبره فقط خودش داره 

مطمئن باشه آدمی که همه چی دیده و داره جار نمیزنه آدمی که دائم اینجا پز داراییشو میده یا اصلا نداره فیکه به فرض محال هم که فیک نباشه تازه به دوران رسیدست

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...