2777
2789
عنوان

مامانا به دادم برسید من چیکار کنم

369 بازدید | 33 پست

دخترم هشت روزه این ویروس جدید گرفته سه بار دکتر بردم سرم زده فقط بی حالیش بهتر شده البته هنوزم بی حاله ولی بهتر شده اما سینش خیلی خلط داره و سرفه میکنه و به شدت بی اشتها.وقتی غدا میدم با اولین قاشق گریه میکنه میگه دلم درد میکنه این دل دردش به خاطر چیه؟انتی بیوتیک خارجی هم بهش میدم همیشه یکی میگفت بدنش به آنتی بیوتیک مقاوم شده که خلطش خوب نمیشه پس من چیکار کنم دیگه.دل دردش موقع غدا هم به خاطر ویروسه؟آرزوی مرگ میکنم دیگه خسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز جان دختر ۲۱ ماهه من پیر شد بخاطر این ویروس از حال رفت بعدش خودم گرفتم دو روز بخش کرونا بستری بودم با گچ تو پام‌ دل درد شدید سرگیجه بدن درد شدییییییددد اسهال استفراغ و.......‌ چی بگم مردیم ما و زنده شدیم

پسرمنم اینطوری شده اصلالب به غذانمیزنه منم واقعادیگه خسته شدم تازه خودمم گرفتم دارم میمیرم کسی هم نیست به خونه زندگی رسیدگی کنه مجبورم بااون حالم بلندشدم برای بچه من آنتی بیوتیک نداده دخترشماچندسااشه

عزیز جان دختر ۲۱ ماهه من پیر شد بخاطر این ویروس از حال رفت بعدش خودم گرفتم دو روز بخش کرونا بستری بو ...

الان بهتر شدین؟یعنی باید بستریش کنم؟شوهر بیشعورم بی خیاله میگه نمیخواد ببری دکتر خودش خوب میشه.ولی تا حالا خیلی سرما خورده اما اینجوری هیچوقت نشده بود وقتی غذا میخواد بخوره طوری اشک میریزه که دلم براش کباب میشه میگه دلم درد میکنه.وقتای دیگه اصلا نمیگه دلم درد میکنه ولی به محض اینکه اولین قاشق میخوره شروع میکنه به گریه

ویروس بدی من ب همه ک این ویروس گرفتن گفتم برای سرفه برو عطاری بگو گل پنیرک می‌خوام روزی سه بار بده دخترت بخور دم کن تو قوری مثل چای بدون قند بخور معجزه می‌کنه واس سرفه سوپ اش عددس ماش شلغم اینا بده واسه زودتر خوب شدنش شربتی ک تموم مولتی ویتامین توش هست بخر بده 

پسرمنم اینطوری شده اصلالب به غذانمیزنه منم واقعادیگه خسته شدم تازه خودمم گرفتم دارم میمیرم کسی هم نی ...

سه سال و ده ماهشه.وای خیلی ویروس افتضاحیه پسر شما هم میگه دلم درد میکنه؟دختر من انتی بیوتیک میخوره اما تنگار نه انگار.دکتر به شما نگفت چقد طول میکشه خوب بشه؟

ویروس بدی من ب همه ک این ویروس گرفتن گفتم برای سرفه برو عطاری بگو گل پنیرک می‌خوام روزی سه بار بده د ...

آخه هیچچچی نمیخوره عزیزم با اولین قاشق طوری اشک میریزه که دلم کباب میشه میگه دلم درد میکنه