2777
2789
عنوان

خدایی فاز بعضیا رو تو این سایت بیخود نیفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 49 پست
والا بخدا.برا همین میگم مغزاشون فندقیه.فک میکنن اگه به یسری کاربر مجازی ثابت کنن همه چیزشون خوبه چه ...

هیچ وقت یادم نمیره 😆یه بار یه خانومی تاپیک زده بود که همسرم کارگر هست کلی قسط داریم فقط ماهی ۴ تومن برامون می مونه خیلی سخته و فلان ..من واقعا ناراحت شدم حالا درسته مجازی دروغ زیاده ولی خب متاسفانه این چیزا هست 

یهویی یه خانومی کامنت گذاشته بود من دندونپزشکم ماهی ۱۶۰ میلیون درآمد دارم 🤣🤣🤣وای خدا یعنی مردم از خنده 

آخه حرف تو چه ربطی به تاپیک این بنده خدا داشت ؟

یه سری از کاربرا کلا مفهوم لاکشری رو عوض کردنزندگی لاکشری رو اونی داره که روکش ماشین چند ده میلیاردی ...

واقعیتی که میگی همینه ها. یسری نسبت به وضعیت قبلی زندگی خودشون میگن لاکچرین.طرف تا دیروز خیلی خرجارو نداشته الان داره فک میکنه چقد لاکچریه.با اینکه به قول تو لاکچریا  خونشون قد صدتا ادم مثل اون شخص میارزه.ولی اینا ذهناشون کوچیکه اون حد از پولدار بودنو قبول نمیکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچ وقت یادم نمیره 😆یه بار یه خانومی تاپیک زده بود که همسرم کارگر هست کلی قسط داریم فقط ماهی ۴ تومن ...

😐😐😐😐اینی که میگی انقد احمقانس که یه ببخشید بی مغز هم انجام نمیده اینکارو چه برسه دندون پزشک

😐😐😐😐اینی که میگی انقد احمقانس که یه ببخشید بی مغز هم انجام نمیده اینکارو چه برسه دندون پزشک

آره دقیقا 

من که می‌دونم دندونپزشک نبود یعنی مطمعنم 

ولی اینقد حرفش بی ربط و مسخره بود که هنوز یادم نرفته 

من به عمرم آدمی ندیدم که مثلا پولدار واقعی باشه یعنی حساب هاش میلیاردی پر باشن ولی بیاد به بقیه پز ب ...

اصلا یکی از قوانین پولدارشدن همینه که بیصدا باشی 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚