2777
2789
عنوان

امشب پسر یکسالمو کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 64 پست

ننو ببند براش

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
در ظاهر چیزی نمیشه ولی انقد روانی میشه گوهش تو بزرگسالی درمیاد وگرنه جسمی نه چیزیش نمیشه

پس چرا قدیما اینجوری نبود الان مادرا بچه هارو لوس میکنن 

اینهمه مادر بزرگ من بچه هاشو تهدید ب کتک میکرد چرا یکیشون بد نشد 

روانی چیه بابا دعوای مادر پدر با فرزند شیرینه اونم تو بچگی و شیطنتای دوران کودکی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا من یادمه عمم پسر عمه مو تهدید میکرد اگ فضولی کنی قاشق داغ میکنم میزنم بهت همون پسر جونشو برای ع ...

فکر نمی کردم همچنان کسی باشه که بنظرش این کار درست باشه. 

شما از درون اون فرد و تروما هایی که براش ایجاد شده خبر داری؟ 

اصلا منطقیه؟ 

بچه ای که هیچی نمیفهمه، هیچ گناهی نداره و به خواست شما به این دنیا پا گذاشته رو مورد آزار قرار داد؟ 

چجوری دلتون میاد واقعا؟ 🚶🏻‍♀️

درضمن بچه ها گاهی خیلی آگاه تر از ما هستن و یادشون می مونه... 

شاید باورت نشه منم پسر یکساله امو چندبار زدم الهی دستم بشکنه ولی واقعا آدم بعضی وقتا کم میاره من جدا ...

هر وقت عصبانی میشد صلوات بفرستید. باید بین عصبانیت تا بروز واکنش یه فاصله بندازید که این فاصله انداختن میتونه یک صلوات فرستادن باشه تا عقل بیاد جای احساسو بگیره و دست به کار بد و واکنش بد نزنین. من یک دختر ۹ ساله دارم. خیلی تجربه دارم نسبت به شما که بچه های یک ساله دارید و الان افسوس میخورم که چرا اونموقع یکیو نداشتم درست راهنماییم کنه. این زدن ها تاثیرات به شدت مخرب روی روح و روان و جسم بچه داره. هر نوع زدنی بد هست. به نظرم حالا که اول راه هستین در دوره های تربیتی خوب شرکت کنین. البته دوره هایی که با مبانی اسلامی همسو باشه. من چندسال مبانی تربیتی و روانشناسی غربی را اجرا کردم الان دارم چوبشو میخورم. الان که دخترم ۹ سالشه فهمیدم از تولد تا ۷ سالگی این بچه کوتاهی کردم و اشتباهات فراوان. دوره تربیتی زیر ۷ سال را شرکت کردم تا حداقل اگر دوباره خدا بهم بچه داد اون یکی رو خراب نکنم. و اشتباهاتمو دارم میفهمم و افسوس که اونموقع بلد نبودم چکار کنم.  

عزیزمی 

بعضی وقتها انقدر حرص آدمو درمیارن از کنترل خارج میشیم

ما که دایه مهربانتر از مادر نیستیم،قطعا خودت صدتا بوسش کردی تا حالا

خودتو ناراحت نکن.ایشالله بزرگ میشن،عاقل میشن ،خستگی از تنت درمیره

فعلا صبوری کن 😘😘😘😘

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

والا من یادمه عمم پسر عمه مو تهدید میکرد اگ فضولی کنی قاشق داغ میکنم میزنم بهت همون پسر جونشو برای ع ...

من بچمو نمیزنم..یعنی بعد اینهمه سال یکی دوبار واقعا از جاهدی دیگه فشار روم بوده خطا کردم اشتباه کردم زدمش

اما بچه چجور تربیت میشه.وقتی گستاخی بکنه حرف گوش نده میگن تهدید نکن تراموا میشه براش

هفته ی پیش به حدی منو به جنون رسوند گفتم میخوام قاشق داغ بزارم درسته نزاشتم اما ترسید

ولی الان همش میگه تو منو اذیت میکنی دوست نداری.بخدا از محبت زیاد لوس و تخس و ننر و زور گو شده😓😓😓😓

امشب بهش گفتم مگه من دلم میاد دستای کوچولوی تورو زخمی کنم.تو دستت نفهمی و یه ذره زخم بشه قلب من هزار تیکه میشه فقط از شدت عصبانیتو ناراحتی اونجور گفتم بهت...یکم دلش اروم شد اما خب بچه بزرگ کردن واقعا سخته

مخصوصا بچه ای که چند تربیته بشه مثل بچه ی من

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
پس چرا قدیما اینجوری نبود الان مادرا بچه هارو لوس میکنن اینهمه مادر بزرگ من بچه هاشو تهدید ب کتک میک ...

من اصلا خوشم نمیاد بچه رو لوس بار بیاری ..اتفاقا  میگم بچه رو تنبیه کنی زیاد آزادش نذاری .بعضی وقتا یه سیلی دم گوشش لازمه 

ولی دیگ نه بچه 1 ساله ..کتک ..واقعا راهش نیس .اونکه چیزی نمیفهمه ..اصلا نمیدونه مادرش برا چی میزنتش ..فقط روحی آسیب میبینه 

البته اسی روهم درک میکنم دوقلو داشتن خیللییییی سختههههه ولی چاره ای جز صبر کردن هم نداره اون بچه ها ب خاست خودشون نیومدن ب این دنیا

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

فکر نمی کردم همچنان کسی باشه که بنظرش این کار درست باشه. شما از درون اون فرد و تروما هایی که براش ای ...

والا من ک هیچی یادم نمیاد مطمعنم مامانم یکی دو سالم بوده کتکمم زده از حرص 

نگفتم درسته گفتم گاهی اوقات لازمه بچه ها مخصوصن پسر بچه ی شیطنتایی دارع ک هر کاریم کنی نمیترسه الا تهدید ب کتک 

دخترم دوسال و هفت ماهشه شهر غریب و بعد از هشت سال خدا این هدیه رو بهم داد اونقدر بعد از زایمان اوضاع بدی داشتم که خدامیدونه افسردگی گرفته بودم دخترم 9 ماهش بود چهارشب پشت سرهم نخوابیدم دندون درمیاورد تب و بی قراری داشت چقدر حالم بد بود اون شب شوهرم هم که دو شیفت سرکار بود و بنده خدا خواب درست و حسابی نداشت هرکاری میکردم این فسقلی نمیخوابیدسرش داد زدم یکدفعه دیدم شوهرم تو اوج خواب و با اون همه خستگی یک لیوان آب آورد و بهم گفت بهت حق میدم ولی هشت سال انتظارشو کشیدیم قول دادیم از گل نازک تر بهش نگیم بهم گفت برو بخواب من بیدارم ، وقتی اینو گفت از خودم خجالت کشیدم و رفتم فسقلی رو بغل گرفتم گفتم فدات بشم غلط کردم که داد زدم از اونموقع به بعد دیگه برام مهم نبود بخوابه یا نخوابه خودمو با خوراکی و فیلم سرگرم میکنم اونم مشغول خرابکاری و ریخت و پاش باهم میرقصیمو باهم خونه رو میزاریم رو سرمون بعد هر موقع بخوابه مثل جنازه کنارش میخوابم

تاپیک تو قهر اگر زن درخواست رابطه کنه رو برام گزارش بزنید الهی خیر از جونتون ببینید دلخوش مهمون دل ه ...

گایددددددددددددددددددیییییییییییییییییییییییییی

🩵بالاخره تو کوچه ی ما هم عروسی میشه🩵

پس چرا قدیما اینجوری نبود الان مادرا بچه هارو لوس میکنن اینهمه مادر بزرگ من بچه هاشو تهدید ب کتک میک ...

وای خدا 

من اگه یه دونه بزنم پشت پسرم،خودشو می‌کشه

تا یکسال میگه شما منو میزنید چون من کوچکترم دست و پام کوچکتره و......انقدر فلسفه و منطق میچینه برامون که دیوونمون میکنه

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤