2777
2789
عنوان

امشب پسر یکسالمو کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 64 پست

شاید باورت نشه منم پسر یکساله امو چندبار زدم الهی دستم بشکنه ولی واقعا آدم بعضی وقتا کم میاره من جدا شدم ۳ماه اوضاع روحیم داغون خوب چه غلطی بکنم دست خودم نبوده مطمئنم توهم ناخواسته زدی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم عیب نداره این بار گذشت ،،اما به خودت مسلط باش از این به بعد هرچقدر هم عصبی بودی دست روشون بلند نکن بچه ها خیلی مظلوم و بی پناهن باید تکیه گاهشون باشی،اونا هیچ دفاعی از خودشون ندارن دیگه تکرار نکن کارتو لطفاً 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️

وای خیییلی بدکاری کردی. بچه یکساله زدن داره؟ اصلا بچه زدن داره؟ اون فقط به محبت نیاز داره. خب مگه زوره نمیخواد بخوابه با محبت بغلش کن آرامش بهش بده. توبه کن و از خدا بخواه ببخشدت و به بچت بیشتر محبت کن و بغلش کن و نوازشش کن. هردوتاشونو. بچه هم زوری نخوابون. 

آخه این طفل معصوم چی می‌فهمه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

عزیزم حق داری خسته و کلافه باشی خدا بهت صبر و قوت بده ..

ولی وقتی خیلی فشار عصبی اومد روت و خواستی حرکت فیزیکی بزنی به اون لحظه ایی فکر کن که بچه ت تب داره و مریض و بی حال و بی سروصدا یه گوشه افتاده و دل تو که مادری هزار بار میسوزه و میگفتی کاش به جای تو من مریض میشدم یا خیلی مثال های دیگه 

من وقتی اذیتشون میبینم میگم خدایا هزاران بار شکرت که صحیح و سالم هستن بعد آرومشون میکنم کم کم

عزیزم درکت میکنم ،با تمام وجودمم درکت میکنم

ولی با زدن اون طفل معصوما هیچی درست نمیشه ،الان زدیش بهتر شد؟

پس برای همیشه فکر زدن بچه هاتو بنداز بیرون ،اگه دو سه بار جلوی خودتو بگیریو تو عصبانیت نزنیشون دیگه هیچ وقت شیطون نمیتونه سمتت بیاد و اغفالت کنه

جالبه🚶🏻‍♀️

والا من یادمه عمم پسر عمه مو تهدید میکرد اگ فضولی کنی قاشق داغ میکنم میزنم بهت همون پسر جونشو برای عمم میده یا مادربزرگم پسر دختراشو همیشه با چوب انار تهدید میکرد تا لحظه اخر عمرشم مادر بزرگمو حلوا حلوا کردن جدی نگیرین بچس 

گاهی اوقات لازمه 😂والا من انقد از مامانم کتک خوردم بچه بودم همه دهه شصتی هام یادشونه مامانا چقد دعو ...

در ظاهر چیزی نمیشه 

ولی انقد روانی میشه گوهش تو بزرگسالی درمیاد 

وگرنه جسمی نه چیزیش نمیشه 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..