2777
2789
عنوان

امشب پسر یکسالمو کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 64 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقااااتفاقا الان بچه های ۳،۴سال به بالا گودزیلا شدن😆

ما بزرگ ترارو میزارن تو جیبشون خواهر جان 😂

من ی خواهر دوساله دارم حوصلش ک سر میره از الکی میگ جیش دارم ی شب منو بالای شیش بار برد توی دشویی و هیچ کاریم نکرد 

ی دونه زدم تو سرش یکم نق زد ده دیقه بعد گفت جیش دالم جلو در دشویی نشسته بود تا بریم خانوم تفریح کنه

اه این تاپبک اعصابمو خورد کرد....

آخه بچه یکسال و کتک

عزیز من بدتر میشه که اینجوری، کلا تو روحیش تاثیر خیلیی بد میزاره 

البته تو این شرایط همسرتون باید کمک کنن‌ 

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

شما لایق مادری کردن نیستین حیف اون بچه های دسته گل که خدا به تو داده 

بچه یکساله چی حالیشه که کتکش زدی هااا؟؟

داری عقده هاتو رو بچه هات خالی میکنی اولن خجالت بکش دوما یه دکتر برو بلکه شفا گرفتی 

ما بزرگ ترارو میزارن تو جیبشون خواهر جان 😂من ی خواهر دوساله دارم حوصلش ک سر میره از الکی میگ جیش دا ...

جالبه موقع ما اصطلاحا میگفتن پامونو جلو بزرگترها دراز نمی‌کردیم و احترام الان بچه صاف صاف تو چش معلم و بزرگترش نگاه میکنه فحش میده و داد میزنه ،ديدم که میگم

من بچمو نمیزنم..یعنی بعد اینهمه سال یکی دوبار واقعا از جاهدی دیگه فشار روم بوده خطا کردم اشتباه کردم ...

الان خیلی حساس شدن همه تو تربیت فرزند ولی من یادمه دوران ما من هشت صبح تا هفت هشت غروب تو حیاط در حال پخت قورمه سبزی با علفای باغچه بودم شب عین جنازه میخابیدم فردا یاز همون کار 

وای خدا من اگه یه دونه بزنم پشت پسرم،خودشو می‌کشهتا یکسال میگه شما منو میزنید چون من کوچکترم دست و پ ...

منم همین بودم بچه بودم مامانم منو میزد کلی قر میزدم باز یدونه دیگ مامانم میزد لال میشدم میرفتم بازیمو میکردم 😂😂😂😂

برای بچه آغوش مادر جای امنه 

اینکه شما کتکش میزنی اون امن بودن رو ازش میگیری و از همین الان باعث اضطرابش میشی.

اینبار که گذشت ولی لطفا دیگه تکرار نکن♥ 

قدیمی ها میگفتن دستی که بزنه هرز میشه به زدن و عادت میشه واسش.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

تاپیک موهام کوتاه کردم شوهرم گفت ریدی ب موهات برام گزارش بزنید چندتا مونده ب اخر ممنونم دوستای خوبم ...

گزارش زدنی تعلیق میکنن ک بی دلیل گزارش زدین 

میدونستی /؟هیچکس نمیزنه 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

الان خیلی حساس شدن همه تو تربیت فرزند ولی من یادمه دوران ما من هشت صبح تا هفت هشت غروب تو حیاط در حا ...

وای😁😁😁

اره ماها بنظرم اذیتی نداشتیم خودمونو باهرچی سرگرم میکردیم من برا عروسکام لباس میدوختم چه لباسایی

صبح تا شب اسیر یه لباس مزونی میشدم😄😄بچه های الان فقط رو مخ میرن

کلی اسبابازی دارنا ولی نگاشون نمیکنن

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
جالبه موقع ما اصطلاحا میگفتن پامونو جلو بزرگترها دراز نمی‌کردیم و احترام الان بچه صاف صاف تو چش معلم ...

دقیقا زمان ما کلاس اول بودیم ی معلم داشتیم خانم بسطامی خیلی ترسناک بود کسی تکون نمیخورد از جاش الان بچه هارو تو مدرسه نمیشه جم کرد