2777
2789

من یک بار انجام دادم

بد نیست.خوبه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بله اومدن. همون موقع تمیز بود، ولی حس میکنم خیلی زودتر از حالت عادی کثیف شد. عین فرشی که شامپو فرش میکشی برق میفته و یه مدت بعد کثیف تر از قبله انگار

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله اومدن. همون موقع تمیز بود، ولی حس میکنم خیلی زودتر از حالت عادی کثیف شد. عین فرشی که شامپو فرش م ...

آهان

شنیدم میگن اسفنج مبل خراب میشه؟ 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
آهانشنیدم میگن اسفنج مبل خراب میشه؟

مال من ۷ سال استفاده کرده بودم همیشه هم‌خودم تمیزش میکردم سالی چند بار عین روز اول بود. ولی یه کم خیلی کم شل شد. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بعضیا پارچشون شل میشه از مامانم شد البته شاید مبل روکششو عوض کرده بودن اینطور شد

آره اتفاقا دوستم گفت اسفنج مبل خراب میشه و مبل چروک میشه 

بخار همین تاپیک زدم 

مبلام به شستشو نیاز دارن میترسم بدم بشورن خراب بشن

مال من ۷ سال استفاده کرده بودم همیشه هم‌خودم تمیزش میکردم سالی چند بار عین روز اول بود. ولی یه کم خی ...

خودت به چی تمیز کردی؟ 

خودت به چی تمیز کردی؟

توری و مخلوط اب و پودر صابون. البته نه اینکه خیلی خیس کنم آب بازی کنما، توری رو میچلونم با همون کفی که باقی میمونه تمیز میکنم. 

توری و مخلوط اب و پودر صابون. البته نه اینکه خیلی خیس کنم آب بازی کنما، توری رو میچلونم با همون کفی ...

میترسم بدتر کثیف کاری بشه😑

پودر صابون با خود صابون فرق داره؟ 

میترسم بدتر کثیف کاری بشه😑پودر صابون با خود صابون فرق داره؟

اره

خیلی تمیز میشه اول روی یه تک نفره یا قسمتی که زیاد تو دید نیست انجام بده

ببخشید عزیزم پودر صابون از عطاری بگیرم؟

بسته بندی تو سوپرمارکتا دارن مارک فیروز و پینو ( مثل پودر لباسشویی دستی و ماشینی داره، دستیش رو بگیر)

از عطاری میتونی از همین صابون سفیدا که صابون مراغه میگن بگیری یا رنده کنی یا همونجوری بکشی رو توریت