2777
2789
عنوان

ببینید شوهرم میره چی میخره

522 بازدید | 41 پست

یه هفته شده بهش گفتم برو مواد غذایی بخر مرغ و میوه و شیر و اینجور چیزا میگه حقوق نریختن 

الان رفته با داداشم برا شام شون یه عالمه سویس و نوشابه و شیرکاکائو و ....... خریده 

بعد انتظار داره براش آشپزی کنم و ازشون پذیرایی کنم 

دلم میخاد نوشابه رو بزنم وسط حیاط  پرواز کنه بره خونه همسایه 😡😡😡😡

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

چقدر مردا رو مخن😒💔

باز دایناسور یه نفعی برای جهان داشت، ولی مردا هیچ نفعی ندارن، کاش به جای دایناسورا منقرض می‌شدن

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

جای سوسیس مرغ می‌خرید جوجه می‌خوردین بهتر بود جا نوشابه هم دوغ 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر مردا رو مخن😒💔باز دایناسور یه نفعی برای جهان داشت، ولی مردا هیچ نفعی ندارن، کاش به جای دایناسو ...

کاش ایشالا اه حالم بده

ای بابا خواهر مردا از،بچه م بچه ترن 

دیگه همونو درست کن بخورید 

اشکال نداره ساندویچی کن سیبزمینی هم سرخ کن کنارش 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
وای دارم منفجر میشم مردک نمیفعمه یعنی

پول حروم کن هستن اکثرا 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

ای بابا خواهر مردا از،بچه م بچه ترن دیگه همونو درست کن بخورید اشکال نداره ساندویچی کن سیبزمینی هم سر ...

من رژیمم لب نمیزنم بهشون بخورن برن زودتر 

کاش ایشالا اه حالم بده

ناراحت نباش گلم

همه‌شون همینن

منم با بابام از این مشکلا دارم

من بهش بگم پول بده، میگه چقدر پول خرج می‌کنی، بعد زرت و زرت واسه داداشاش آت و آشغال میخره می‌فرسته(خارجن)

ایرانم بودن، همین اوضاع بود

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

من رژیمم لب نمیزنم بهشون بخورن برن زودتر

پس نمک یا فلفل خالی کن توی غذاشون وقتی خودت نمی‌خوری😂

ناراحت نباش گلمهمه‌شون همیننمنم با بابام از این مشکلا دارممن بهش بگم پول بده، میگه چقدر پول خرج می‌ک ...

چقد رو مخ  اه میخام یه دعوا خوب راه بندازم