2777
2789
عنوان

امشب پسر یکسالمو کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 64 پست
وای😁😁😁اره ماها بنظرم اذیتی نداشتیم خودمونو باهرچی سرگرم میکردیم من برا عروسکام لباس میدوختم چه لب ...

خوشی زده زیر دلشون 

من تازه عروس داماد بازی هم میکردم ی شال سفید ک برام خیلی بلند بود میپوشیدم با دمپایی پلاستیکی ابی برای بابام بود پسر عمومم داماد بود بچه ها کوچه مثلن میومدن مراسم عروسی ما 😂😂😂😂😂😂

وای😁😁😁اره ماها بنظرم اذیتی نداشتیم خودمونو باهرچی سرگرم میکردیم من برا عروسکام لباس میدوختم چه لب ...

من یه چوب ور میداشتم با یه طناب 

چوب رو از لای پام رد میکردم اسبش میکرد تا غروب با اسب خیالیم اسب سواری میکردم🤧 با طناب دستم چه ضدبه ها که به اسبه نمیزدم تا تندتر بره🤦🏻‍♀️

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای بچه آغوش مادر جای امنه اینکه شما کتکش میزنی اون امن بودن رو ازش میگیری و از همین الان باعث اضطر ...

دختر منم دو سالشه پریشب واقعا اشکمو دراورد واسه اینکه دستم به زدنش نره دو تا رو پای خودم زدم بعد از شدت کلافگی سرمو گذاشتم رو دستم یهو اومد گفت ماما نازی نازی... مامان گهلی؟ (قهری)

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄