2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اسمشو نمیتونم بزارم گناه...ولی به نظرم یه جوری حق خوری از اونه که تقلب نمیکنه دیگه...

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

اگه این طوره الان من و دوستام گناهکار دو عالمیم

گناه کار دوعالم نیستید ولی به یه اندازه ای ممکنه حق گردنتون باشه..

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

حالا بچه بودیم یه کاری کردیم بچگی بوده

درسته خدا که خیلی رحمان و بخشندست...ولی اگه به لحاظ شرعی معتقدید میگن محض احتیاط رد مظالم داده بشه خوبه.

تاریخ فرهنگ و تمدناصلا من نمیتونم متوجه بشم معانیشو😭😭😭

🤦🤦🤦🤦سخته فک کنم دوستم داشت 

همون که عمومیه دیگه ؟

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537