2777
2789
عنوان

عشق اولتون رو يادتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 84 پست

چقدر قشنگ تعریف کردی با جون و دل حسش کردم 🥰🫠

من عشق اولم یه پسری که پارسال ینی توی ۱۸ سالگی ازش خیلی خوشم اومد بیشتر قیافه و صدا و اینا  بعدش کم کم که ارتباط گرفتیم‌ دیدم منو فقط برای هوس میخواد عشق واقعی رو به من نداره شایدم منم عاشقش نبودم 

قبلش هم هر پسری میدیدم سریع خوشم میومد خاک تو سرم بیکار بودمااا اونوقت الان از هیچ پسری خوشم نمیاد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درک میکنم 

من حالا توی ۳۲ سالگی ، قشنگ ترین حس عشق رو تجربه کردم 

الانم مجردم 

ولی از پسری ک اسنا خانوادگیمونه  توی ۲۷ سالگیم خوشم اومد تا الان 

ک ایشون ازدواج کرد ...

ولی حسی ک بهش داشتم رو بعید میدونم ، از بین بره 

اون اگر ۲۰ درصد در حد خوش اومدن ساده ار من خوشش میومد ولز من دیوانه وار عاشقش بودم 

البته اون مقصر بود توی  عاشق شدن من ، با نگاه های عمیقش با شوخی ااش و ...

💔💔💔💔💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
نوزده سالته؟ کجا رفته پسر عموت؟ چندسالشه؟

آره ۱۷ سالم بود عقد کردم ۹ ماه بعد جدا شدم عروسی نگرفته بودیم هنوز 

پسر عموم  ۲۴سالشه اتریش 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

الهي بد نبينيد از هم ❤️😍

چه دعای قشنگی

نور بتابه بهت

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

چقدر قشنگ تعریف کردی منم مشابه شما بودم عاشق پسر همسایه شدم چقدر براش گریه کردم دعا کردم بعد یه مدت ...

واي واقعا حس و حال اون موقع ها يه چيز ديگس 

منم الان كه ميبينمش دلم بره اون موقع تنگ ميشه حتي دلم بره اون ١١١ سفيد هم تنگ ميشه انقد قشنگ تو كوچه اون ماشين رو ميشست منم از پشت پنجره نگاه ميكردم😍😂

چقدر قشنگ تعریف کردی منم مشابه شما بودم عاشق پسر همسایه شدم چقدر براش گریه کردم دعا کردم بعد یه مدت ...

قدر بدون ...

دیوونه وار عاشق پسر همسایمون بودم 

اونم فق نگاه میکرد و سوخی ریزی و ...( چون خانواده هامون در ارتباط بودن ،) 

ازدواج کرد ، در عین زنده بودن مُردم ...

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

من عشق اولم که دوست بودیم یعنی در حد یه صحبت در راه مدرسه ۱۶ سالم بود اون خیلی تلاش کرد که ازدواج کنیم اما قسمت نشد وبا با گریه ازم جدا شد خلاصه من ازدواج کردم بعد ۱۵ سال که طلاق گرفته بودم همین عشقم شب تو خیابون دیدمش از پشت صدام کرد اول نشناختم بعد یه کم که دقت کردم متوجه شدم خودشه ولی پاهام سست شد اونم دستاش داشت می‌ریزد هیچ وقت یادم نمیره چند روز حالم خیلی بد بود

واي واقعا حس و حال اون موقع ها يه چيز ديگس منم الان كه ميبينمش دلم بره اون موقع تنگ ميشه حتي دلم بره ...

مرد فوق العادیه یه اشتباهی کرد من هنوزم دارم میکوبم تو سرش. چند شب پیش بهش گفتم کاش از همون دور میدیدمت، هر روز دارم دلشو میشکنم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد