2777
2789
عنوان

عشق اولتون رو يادتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 84 پست
اخرشم نگفت؟!

نه نگفت خیلی مغرور بود

ولی همش میومد جلو چشمم حتی یبار راه میرفتم یدفعه حس کردم یکی کنارمه برگشتم دیدم خودشه اونم پشت سرم داره راه میاد دوباره نگام کرد تا ته مسیر باهم راه رفتیم ولی نگفت منم هیچی نگفتم 

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عشق اولم پسر عموم بود بعد مهاجرتش من با شخص دیگه ایی عقد کردم و جدا شدم و بهم پیام داد که فراموشم نکرده هنوز و الان با هم تو رابطه هستیم نمیدونم ترسیدم از ازدواج خانوادش خودش خانواده من همه راضی هستن من همش عقب میندازم میترسم 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

چقدر قشنگ تعریف کردی منم مشابه شما بودم عاشق پسر همسایه شدم چقدر براش گریه کردم دعا کردم بعد یه مدت اتفاقی اومد خواستگاریم رو ابرا بودم الانم خوابه کنارم

هنوزم عاشقشم ولی میدونی دلم همون حس اون موقع ها رو میخاد وقتی تو کوچه میدیدمش همون مدل مو همون ریش

الانم باهاش قهرم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

من تو بیست سالگی برام اتفاق افتاد از هم دور بودیم 500/600 کیلومتر فاصله  داشتیم سه بار اومد از شهر ما میرفت کربلا موکب داریم اونجا همو میدیدیم 

خیلی یهویی باهام بد شد بدجور دلم رو شکست هیچوقت نفهمیدم دلیل این کارش چی بود هزارتا سوال تو سرم بی جواب مونده 

درسته گذشته و......  ولی هروقت یادم میاد بی اختیار گریه ام میگیره

مهم نیست که یه دختر چقدر قوی باشه اون یه نقطه ضعفی داره و اون اینه که تمام چیزی که میخواد یه آغوشه:) 

عشق اولم پسر عموم بود بعد مهاجرتش من با شخص دیگه ایی عقد کردم و جدا شدم و بهم پیام داد که فراموشم نک ...

نوزده سالته؟ 

کجا رفته پسر عموت؟ چندسالشه؟ 

نگر تا این شب خونین سحر کرد/چه خنجرها که از دل هاگذر کرد...💔