یکی از دخترا مامانشم در جریان ارتباط دخترش با این پسره هستش کلا شب و روز ناهار همه چیز میره خونه این دختره 2ساله کلا نیاز های جنسی و این پسررو دختره تامین میکنه حالا ب نحوی مامان دختره مطلقه هستش با بابای پسره دوست شده و پدر و پسر هردووو شب و روز پیش این مامان و دخترن از طرفیم مامان پسره همش زنگ میزنه ب نامزدم پسرم کجاست آمار بگیر باباش هم نیست شوهر منم نمیگه ب خانمه ک قضیه از چ قراره من هی بهش میگم خب بهش بگو پسرت و شوهرت رل دارن میگه ب من چ خیلی دلم برا زنه میسوزه تا یک دو شب تنهاس خونه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
زندگی ایرانیا جدیدا از خود فیلم های ترکی بدتر شده انگار هرکی خیانت نکنه غیر عادی الان یه خانمی میگفت اگر مرد متاهل عاشق یه دختر دیگه شد و باهم بودن یا اصلا ازدواج کردن تقصیر اون دختر چیه ؟خب مرد عاشقش شده دیگه
گناه داره ب طور ناشناس بهش بگید ...بفهمه داخل چه منجلابی داره زندگی میکنه
جالب اینه زنه برا شوهرش تولد گرفته بود مرده تو پیجش همه عکس خودش و زنشه اما رل داره!!! ی شب بعد تولدش اون زن ج.. براش تولد گرفته بود شبنرفته بودن پدر پسر خونه زنه تا دو شب ب نامزدم پیام میداد جوابمو نمیدن نگرانم کجان فکر کنم خودشم مشکوک شده اما دیگ ن اینکه بفهمه پسرش ..