2777
2789
عنوان

مامان دوست دخترشو با باباش اوکی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 50 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جالب اینه زنه برا شوهرش تولد گرفته بود مرده تو پیجش‌ همه عکس خودش و زنشه اما رل داره!!! ی شب بعد تول ...

مردا ذات ندارن ؛ زنا هم دست کمی از اونا ندارن...

منم واسه شوهرم تولد گرفتم کم مونده بود کیک رو روی سرم خراب کنه بعد رفت با جن‌ده خانم واسش تولد گرفت

خدایا😢 همه رو از شر شیطان دور کن😢چه چیزا که نمی شنویم!!! پناه بر خداخاک بر سر اون پسر که به مادر خ ...

فکر کن ناهار درست کنی ن شوهرت بیاد ن پسرت و تو فکر کنی‌سرکارن 

من فکر میکردم جنوب از شمال بهتر باشه شمال که افتضااااااحه مردم از لج ح کومت یسری ها رسسسسما خراب شدن ...

ربطی به شهر و منطقه خاصی نداره، اکثر جاها همینن.

چه ربطی به لجبازی با حکومت داره، لجن لجنه دیگه!

مگه قراره بخاطر حکومت و این و اون حفظ آبرو کنن!

شخصیت و عفت خودشون چی؟

اینا همه ش بهانه س واسه کارای وقیحشون

کاربری قبلیم دیماهی😍
دوست ما هم ، پسره هررر شب با دخترا میومد پارتی بعد زنشو دختر ٢ سالش تو خونه تنها غریب هم بود زنشهمس ...

اره ولی ادم دلش میسوزه چی بگم والا شاید خانمه خودش متوجه بشه ی روزی دختر و پسره برا خوش گذزونی خودشون مامان باباهاشونم دیوونه کردن