2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره سلام البته بخدا خسته شدم درخواست دوستی بده من دوقلو دارم و هزارتا کار دارم شوهرمم صداش در ا مده ...

راستی عزیزم من کلا از همسر آیندم شغلای نظامی و اینجور تیپا توو فکرمه وخیلی دوس. دارم بنظر همونطور میشهههه؟

خواهری میشه اینم بگی🙏🏻❤️

I love mam0
من نمیدونم لباستو حدس بزنم اما حس میکنم رنگای خنثی دوس داری و دختر سرسنگین و با کلاسی هستی و با هیچ ...

عزیزم میشه لطفا برا منم بگید🥲❤️

نظرت درباره ازدواجم چیه؟

N دوسم داره و حسش بهم چیه و بهم فکر میکنه؟ پیش قدم میشه و پا پیش میذاره؟

کلا هر چی ازم حس میکنی بگو🥺❤️

خدا هست ...

خانما لطفا بخونید 

من دوقلو. دارم و هنوز ظرفامو نشستم برید اول تاپیک ببینید من ناخواسته وارد تاپیک شدم و ریختن سرم البته چون قلبم‌پاکه حسم قویه   شوهرم صداش دراومده دعوام میکنه به موقع میام جواب همه تونو میدم

مذهبی خشک‌نیست بیشتر به روزه

آها 

من خودمم مذهبی ام آخه

یه حس ششم هم مثل شما میگفت مذهبیه ولی مذهبیه افراطی نیست 

یعنی همون م که تو ذهنمه هست؟

من واقعا نمیدونم چرا از وقتی که با م هم رو فالو کردیم همش یه ندا بهم میگه که این پا پیش می ذاره تا به حال اینجوری نشدما حس خاصی ام بهش ندارم ولی قلبم همش راجع بهش میگه برا خودمم عجیبه

خانما لطفا بخونید من دوقلو. دارم و هنوز ظرفامو نشستم برید اول تاپیک ببینید من ناخواسته وارد تاپیک شد ...

اگه تونستی حست رو نسبت به من بگو 

من آزمونمو قبول میشم 

خدا به زندگیت برکت بده گلم

خانما لطفا بخونید من دوقلو. دارم و هنوز ظرفامو نشستم برید اول تاپیک ببینید من ناخواسته وارد تاپیک شد ...

وای عزیزم شرمنده حلال کن 

من فکر می کردم شما هم یکی مثل ما مجردی 

واقعا ازت حلالیت میخوام 

شما که قلبت پاکه و مادر دوتا فرشته ای برا من و ظهور آقا هم دعا کن 

خدا فرشته هاتو حفظ کنه