2777
2789
نمیدونم حسم میگه اما خب دختر خوبی هستی انشاءالله که میاد

میشه لطفا این سوالمو جواب بدین

مشاورم بهم نظر داره؟ یا این رفتار و حرفاش برای درمانه؟

اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

میشه لطفا این سوالمو جواب بدینمشاورم بهم نظر داره؟ یا این رفتار و حرفاش برای درمانه؟اسمم لعیا

برای درمانه من خودم‌متاهلم‌هر وقت میرم مشاور انقد بهم عزیزم و...... اینا میگه که خجالت میکشم باهاش حرف بزنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای درمانه من خودم‌متاهلم‌هر وقت میرم مشاور انقد بهم عزیزم و...... اینا میگه که خجالت میکشم باهاش ح ...

منم مثلا دست روی سرم میکشه یا دستمو(قسمتی که آستین دارم) می‌فشاره، این سری بعد از ۳ هفته رفتم گفت دلم برات تنگ شده بود، حین صحبت توی مثال زدناش میگه مثلا ما میریم با هم قدم می‌زنیم، براش تعریف کردم رفتم سفر یهو یاد فلانی افتادم انرژیم افتاده گفت یه عکس از اون لحظه بیار که چهر‌ت مشخص باشه و ….

خیلی معذب شدم میخواستم بعد از ۶ ماه مشاورم رو عوض کنم ولی این واقعا تنها کسی بود که منو تونست متقاعد و درمان کنه حیفم میومد بخوام عوض کنم🥺

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

خصوصیاتش هم اینه که مغروره خوشتیپه . حس میکنم دوستت داره اما هنوز اونقدی نیست که بخواد بیاد خواستگار ...

مرسی عزیزم همینم خودش فرهنگیه آخه 

امکانش هست همین باشه؟🥺❤️

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'