2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برا پسرت نذر امام رضا کن خیلی زود خوب میشه خونتون رو بعد از خوب شدن پسرتون میفروشین

حس پیمان به کمند چیه؟کی وارد رابطه میشن؟هرچی حس کردی ازشون یا رابطه شون میشه بگی🥺

سلام عزیزم.. میتونم سوالمو بپرسم ازتون تو خصوصی ؟

آره سلام البته بخدا خسته شدم درخواست دوستی بده من دوقلو دارم و هزارتا کار دارم شوهرمم صداش در ا مده من همین امشب همینجور اتفاقی ریختن سرم شلوغ شد اما سر وقت میام درخواست بده فعلا

حس پیمان به کمند چیه؟کی وارد رابطه میشن؟هرچی حس کردی ازشون یا رابطه شون میشه بگی🥺

احساس میکنم همدیگرو دوس دارن کمند بیشتر عاشقه اما احساس میکنم پیمان خانواده ی سخت گیری داره که بیشتر دوس دارن دختری واسش انتخاب کنن که ب دلخواه خودشونه

من نمیدونم لباستو حدس بزنم اما حس میکنم رنگای خنثی دوس داری و دختر سرسنگین و با کلاسی هستی و با هیچ ...

برا منم بگو مهران برمیگرده؟

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

آره سلام البته بخدا خسته شدم درخواست دوستی بده من دوقلو دارم و هزارتا کار دارم شوهرمم صداش در ا مده ...

تو دانشگاه کسی ازم خوشش میاد 

بنظرت تو درسم موفق میشم تو زبان انگلیسی چطور 

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷 زنده باد جزایر سه گانه ایران🇮🇷