2777
2789

دیگه هیچکس نمیتونه نابودش کنه

دل شکستن توسط ادمای درجه ۱ زندگی یه جور دیگست ،مخصوصا تو سن کم ،ادم حس بی پنهایی میکنه یه بار واسه همیشه و دیگه هیچی براش جدی نمیشه

تو هیچ عشقی احساس امنیت نمیکنه ،چون یه بار توسط امین ترینها شکسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاو همیشه اینجوریه که من عزیزترینام و کسایی که خودشون منو به این دنیا اوردن براشون مهم نبودم، پس ...

اره دقیقا حالا یکی ام پیدا شه واقعا دوستت داشته باشه ،حس درونیت اینه ببین کی بشه اینم دلمو بشکنه

الان این خوب بود یا بد

هم خوبه هم بد ،برای من رها کردن خیلی راحته ،وابستگی احساسی خاصی پیدا نمیکنم دیگه دست خودمم نیست ،موفقیت های زندگیم بیشتر شد ،ولی همیشه حسرت خیلی چیزا رو دلم باقی مونده

قوی بودن الانم مدیون ضربه های خانوادم ،حسرتم رو هم همینطور

اوهوم 

آدم وقتی میبینم از کسی نارو خورده که اصلا نباید میخورد خیلی می‌شکنه ولی وقتی سر پا شه متوجه میشه به هیچ کس جز خودش نباید تکیه کنه فقط امیدوارم تو این زمانی سخت آدم تنها نباشه 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
اوهوم آدم وقتی میبینم از کسی نارو خورده که اصلا نباید میخورد خیلی می‌شکنه ولی وقتی سر پا شه متوجه می ...

امیدوارم ولی بعضیا ( من)ادما تو این شرایط هم تنهان و هم تو ضعیف ترین حالت ممکنشون