2777
2789
عنوان

من حساسم یا حق دارم

132 بازدید | 16 پست

واقعا داره بم بر میخوره

شوهرم مغازه پوشاک فروشی داره 

هربار خونه خانواده ش میریم یکیشون ی چیزی میخواد میگن بیار پولشو می‌دیم می‌بره دفعه بعد باز میگن بیار فلان چیزو پولشو می‌دیم و ...و تا حالام پولی ندادن

از خواهر و مادرش گرفته تا جاریام

واقعا با اینکه دوس دارم باشون رفت و غکنم با این رفتارشون  از چشم افتادن و احساس میکنم خر فرضمون میکنن

حق دارم بنظرتون؟

چکار کنم بنظرتون ؟

شوهرم درست نمیشه میدونم

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

مفت خور واقعی هستن

چه طور روشون میشه😐 تو این اوضاع اقتصادی

این دفعه آورد ، جلو همونا از شوهرت بپرس این چنده؟ مامانم یا مثلا دوستم میخواست بدونه قیمتش رو

بگو کدوم شماره کارتت رو بفرستم واسه دوستم؟؟

خودت باید زبون داشته باشی پیام بده بهشون بگو پول لباس میشه فلان قدر بگو جنس اوردیم چک دادیم مال خودم ...

شوهرم میده بشون 

من چرا خودمو خراب کنم

مفت خور واقعی هستنچه طور روشون میشه😐 تو این اوضاع اقتصادیاین دفعه آورد ، جلو همونا از شوهرت بپرس ای ...

خودشونو میزنن ب اون راه