2777
2789

که اگر مادر پیگیری بودی باید از قبل می‌فهمیدی که بچه  دو ماهه ت به واکسن حساسیت داره تا جلوگیری کنی از تشنجش 

درست موقعی که از نظر روانی داغون بودم و یه بغض سنگین توی گلوم بود که منو پر از حس بی کفایتی و مادر ناکافی بودن میکرد به پسر پنج ساله م که داشت واسه خودش بازی میکرد نگاه کردم و همون لحظه چشم مون خورد به هم و بدون پیش زمینه بهم گفت عشق منی مامان  

همین یک جمله باعث شد نتونستم جلوی خودمو بگیرم همه بغضم شد گریه و با صدای بلند گریه کردم 

موقعی که بدو بدو رفت برام آب آورد و نشست کنارم و بهم گفت حالا بیا با هم حرف بزنیم ،  بهش توضیح دادم که از چیز دیگه ای ناراحتم که به اون مربوط نیست (بچه ها قدرت تفکیک موضوع ندارن تا نه سالگی وقتی مراقب اصلی از هر چیزی ناراحت باشه حتی اگر از بیرون ناراحت بیان خونه بچه ها فکر میکنن خودشون مقصرن) بهش گفتم چقدر به این ابراز عشقش نیاز داشتم و چقدر برام پر اهمیت بود و چقدر احساس خوبی بهم منتقل کرد.

یه مادر مثل من به اندازه کافی حس اینو داره که آیا برای بچه هاش کافی هست ؟ ایا همه چیز رو می‌دونه ؟ هر چقدر کتاب بخونه هر چقدر آگاهانه رفتار کنه هر چقدر مشاوره بگیره هر چقدر تجربه داشته باشه هر چقدر که فوق تخصص بهش بگه که تو هیچ نقشی نداشتی برای تشنج بچه کوچولوی دو ماهه ت ولی باور این مسأله براش سخته  برای سرزنش کردن محتاط تر باشید لطفاً 

پ.ن لطفا به وضعیت روان من توجه کنید و در مورد واکسن هیچ سوالی نپرسید فقط برای اینکه امر مشتبه نشه میگم که من واکسن بعدی رو باید دوگانه بزنم براش  

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشک منو هم در آوردی که دورت بگردم،من ازطرف اون ازت معذرت میخوام،ان شالله بچه هات صحیح وسالم باشن هرد ...

قربونت بشم عزیزم ممنونم از دعای خیرت 🥲

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

چه قلم زیبایی چه ماجرای غم انگیز اما جالبی بعضی جاهاشم خیلی قشنگ، شما و پسرت بمونید برا هم پایدار باشید 😍

مسی‌من‌غروب‌کرد| تا دلت میخواد لایک    کنریپ  بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که.   نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود

اون کاربری که این حرفو بهت گفته مطمئن باش یا مادر نیست یا یه بچه ۱۳ ساله بوده یا فقط خواسته بگه من میفهمم تو نمیفهمی.

بچه ها گاهی آدمو تا مرز فوران عشق میبرن 

مثلا پسر من میاد از پشت بغلم میکنه میگه بهت گفته بودم خیلی خوشگلی مامان؟ 

یا میگه 

چقدر خوشگل میخندی مامان! 

یا میگه بهت امروز گفتم دوستت دارم؟! 

در تمام این لحظات من از عشق و حال خوب سرشار میشم.😍😍😍

از وجود بچه هات لذت ببر عزیزم 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

عزیزدلم،خدا حفظشون کنه همینطور مادر مهربان و فداکاری مثل شما رو برای بچه هات ،مادر شدن سخت ترین چیزه...درکت میکنم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
الهی چه رابطه قشنگی با پسرت داری معلومه حسابی سر تربیتش وقت گذاشتی و مادر آگاهی هستی امیدوارم بتونم ...

قربونت بشم عزیزم ان شاالله شما هم لذت بچه ت رو می‌بری گلم 

می‌دونی همش میگم شاید منم یه جایی یکی رو سرزنش کرده بودم که بچه م تشنج کرد 

شاید منم به کسی یه جایی حس بی کفایتی داده بودم واقعا نمیدونم 

میشه اطرف من محکم بغلش کنی ببوسیش،خدا برات حفظش کنه

ممنون مهربون حتما  ❤

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

هیچوقت چیزی ک اونقد دلتو ب درد اورده براش تاپیک نزن

من یکم پیش نوشتم کسی رو قضاوت کردم خدامنو گذاشته تو شرایطش من اون گناهو انجام دادم بااینکه میدونستم اشتباهه فقط برامن طلب امرزش کنید و کسیو قضاوت نکنید بخاطر گناهم کارم پولم سلامتیم رو ازدست دادم مطمئنم خدا تنبیهم کرد

میدونی جوابا چی بود؟زندگی یکیو ازهم پاشونده خیانت کرده و یکی نوشته بود بایکی رابطه داشته مریض شده این دوتا کثیف تریناش بود امیدوارم خدا بزاره تو کاسشون بعد برداشتن تاپیک منو گزارش زدن پاک شد😕مردم اصلا اهمیت نمیدن تو چه دردی داری فقط دنبال اینن سرگرمی پیداکنن راجبش حرف بزنن

سکوت کردم به حرمت چشم های زیبای خدا که در برزخی ترین نقطه زندگیم همیشه فرشته نجاتم بود. سکوت کردم تا خودش فریاد دلم باشد✨

عزیزدلمم😭اشکم در اومد بمن هم این حرف رو زدن میدونم چقد تلخ و سخته

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..