2777
2789

بیشتر از ۱۰ نفر گزارش دادن پاک نشده

۴ بار فرستادم واسه نی نی یار پاک نکرده

بیشتر از یک هفته ام تعلیق شدم بخاطرش

بابا خب من میخوام پاک بشه این چه قانون مزخرفیه اخه

لینک حذف تاپیک رو برام میفرستی؟

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
لینک حذف تاپیک رو برام میفرستی؟

🏵 niniyar_1:🏵

شنبه و دوشنبه و چهارشنبه

(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل

⬅️ ساعت

۱۰:۳۰ تا ۱۲

و

۱۴ تا ۱۵

🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند.

فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین.

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🏵 niniyar_1:🏵شنبه و دوشنبه و چهارشنبه(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل⬅️ ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲و۱ ...

مرسی گلم

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
🏵 niniyar_1:🏵شنبه و دوشنبه و چهارشنبه(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل⬅️ ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲و۱ ...

من فکر میکردم تا ۱۲ میشه فقط

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت؛

نمیدونم والا

سلام

آره ساعت ۱۴ تا ۱۵ هم هست.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

نمیدونم والا

تاپیک ۲۶ اردیبهشت niniyar_3 رو بخونین.

اگر تا شب دیدین حذف نشد فردا با niniyar_3 حرف بزنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

عزیزم پس چرا پاک نمیشه 💔

بعضی وقت ها تا شب طول می کشه.

اگر پاک نشد فردا با niniyar_3 حرف بزنین.

روزی چند تا تایپک میتونیم بفرستیم

سلام

خودشون میگن روزی یکی بفرستین.

هر دفعه برای ارسال لینک بزنین روی ارسال پیام.