2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از رو یعنی چی؟؟

دقیفاا مرتبم میهش دو روز بعد همون اش همون کاسه یعنی کافیه یه سیب زمینی سرخ کنی کل گازو دیوارو کوفت و زهرمار کثیف اه اعصابم بهم ریخت پاشم برم جمع کنم😭🤣🤣😁😁🤣🤣

از رو یعنی چی؟؟دقیفاا مرتبم میهش دو روز بعد همون اش همون کاسه یعنی کافیه یه سیب زمینی سرخ کنی کل گاز ...

😂😂😂😂😂

از رو ینی قشنگ تمیز نمیکنه کلا مدلشه

حالا خاله ام چون میدونه گف ک میایم تمیز میکنیم برات

خداجونم شکرت🦋

منم باردارم امروز یه کابینت رو تمیز کردم دو تاکیسه آشغال ریختم میخوام روزی یکی تمیز کنم تا عید کم کم ...

آخ گفتی چقد اعصاب بهم ریزه این کابینت

بسلامتی عزیزم مواظب کوچولو باش

خداجونم شکرت🦋

وای وای از ظرف😭 دیشب از ساعت ۶ تا ۹ شب شستم و مرتب کردم.آخرشب آشپزخونه انگار بمب منفجر شده بود.منم ...

منم همینم بعضی وقتا دیگه انقد خسته میشم ک میگم بیخیال امشب نمیشورم‌میزارم فردا بس ک زود کثیف میشن 

وای وای از ظرف😭 دیشب از ساعت ۶ تا ۹ شب شستم و مرتب کردم.آخرشب آشپزخونه انگار بمب منفجر شده بود.منم ...

مادرشوهرم اگ باشه فقط نگاه میکنه میخنده🤣🤣😂😂

خداجونم شکرت🦋

آخ گفتی چقد اعصاب بهم ریزه این کابینتبسلامتی عزیزم مواظب کوچولو باش

قربونت زود خسته میشم حالا شوهرم بیاد دعوام میکنه اخه خودش  بلد نیست تمیز کنه یکم از رو تمیز میکنه