2777
2789
عنوان

یه بار واسه مامانم تولد گرفتیم ببینید چیکارمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 44 پست
مادرمنم مذهبیه ولی عاشقشم الان با شوهرم قهرم اومدم خونه مادرم فهمید مشکلی پیش اومده برام اصلا پاپیچم ...

افرین به درک شعورش 

خدا یکم به مادر پدر منم درک بده 

اگه اسکرین پیاماشون بزارم پرات میریزه ،الهی اگه هدایت میشن زود تر بشن اگه نه از زندگی من حذف بشن الهیی،،اخ چقدردلم پره از دستشون 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی مادرا هیچ وقت راضی نمیشن خواهرم همیشه روز تولد برای مادرم انگشتر می‌گرفت اونم دوران مجردی ولی مادرم فقط یه لبخند میزد میذاشت کنار دیگه انگار نه انگار هیچ ذوقی نداشت

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 

ببین نمیدونم کلا رابطه و اخلاقتو چطوریه ها...

ولی دیگه روز تولدش بوده یه کاری میکردین خوشحال بشه...

نه که خسته ش کنید...

بچه ت رو بردی گذاشتی پیشش ک کیک درست کنی؟؟؟

اونم تازه از قبل میدونسته...

خب معلوم خسته و بی حوصله میشه...

باباتم ک شیرینی خریده...

یه کادو هم باید میخریدین

دیگه زیادی پر توقعه همون بابام خوب شناختش اوایل ازدواج میخرید ولی اخلاق و ذاتشو که دید بیخیال شد منم ...

اینکه از شوهرش انتظار کادو داشته باشه پر توقعیه؟! 

خوب مشخصه با این رفتاری که شما و پدرتون باهاش دارید روحیه ای براش نمونده

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

باز برا شما خوبه که 

مامان من میگه از کادو بدم میاد 

خواهر پنج سالم واسش نقاشی کشیده بود کادو کرده بود بده بهش پسش زد نمیخوام طفلی نشست چقد گریه کرد 

داداشمم همینطور براش گل گرفته بود با پول تو جیبیاش

امسال هیچچچچکاری نکردما هیییچییی

ن تولدش نه روز مادر 

اینکه از شوهرش انتظار کادو داشته باشه پر توقعیه؟! خوب مشخصه با این رفتاری که شما و پدرتون باهاش داری ...

چرا این رفتار و باهاش داریم 

چون مادری کردن بلد نبود هیچوقت 

کادوهاشم قبلا گرفته 

تو قضاوت نکن وقتی ادم سمی از نزدیک ندیدی تاحالا 

مادرمو تمیشناسی بیخود ازس دفاع نکن

چرا این رفتار و باهاش داریم چون مادری کردن بلد نبود هیچوقت کادوهاشم قبلا گرفته تو قضاوت نکن وقتی ادم ...

اگه مشکلات رفتاری دیگه ای داره که اون بحثش جداست در مورد این قضیه ای که گفتید مشخصه از پدرتون توقع کادو داشته 

من آدم سمی زیاد دیدم عزیز ، اگه اونقدر سمیه که میگی بهتره هیچ کاری براش نکنی و هیچ توقعی هم نداشته باشی ازش

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

کلا مامانا بیشترشون فازمنفین تازه سرهمین موضوع تاحد سردرد ازدیت مامانم حرص خوردم ودعوام شدباهاش

دیقا باردارم باز داره فاز منفی میده اصلا میخاد خوبم حرف بزنه تا زنگ‌میزنه اعصابم خورد میشه

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

راستش اکثر مادرای نسل قبل همینطورن حالا یا به خاطر اختلاف دهه یا شرایط زندگی سختی که داشتن واقعا نمیدونم

ولی من هرکاری برای مامانم بکنم برای دل خودم میکنم چون خودم خوشحال میشم که برای مامانم مثلا فلان کارو انجام دادم اینطوری دیگه ناراحت نمیشم با ریکشنش