2777
2789
عنوان

یه بار واسه مامانم تولد گرفتیم ببینید چیکارمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 44 پست

آره مامان منم مقاوت داره بابام که عصبی میشه بهش اهمیت بدیم فقط سگ محل جوابه روشون ،عقده این بنده خداها توام قهر کن خوب میشه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عین مادر منه

خصوصا اون بخش تا ارنج عسل کنی بذاری دهنش بازم نازاحت میشه

مادر منم همینه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عوضش مادر من جواهر بخدا با ی کیک از خوشحالی گریه میشه

قدرشو بدون 

کل زندگی من نابود صده از دست پدر مادر مریضه مذهبی خشک

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

ی سوال چقدر از اون کیک و شیرینی سهم مادرته؟؟؟ اگه قصد داشتین خوشحالش کنید چرا به بابات نگفتی ی چیزی برای خودش بخره به جای اون شیرینی   حداقل ی شاخه گل یا گلدان طبیعی  ی نقاشی براش می‌کشید یا ...... 

الهی فدای مامانم بشم که همه عمرش باغم وسختی گذشت یه روزخوش ندید ولی هرگز جلوی ما بداخلاقی نکرد توبدترین شرایط روحی ومالی دم نمیزنه خدایا وقتی این تاپیکارو میبینم دلم میخواد خداعمرم بگیره بزاره روعمر مامانم که یه فرشته ومادر واقعی هست خدایا شکرت خدایا سلامتی وتندرستی بده به همه مادران سرزمینم چه خوش اخلاقش چ بداخلاق

حالا دیگه به بزرگی خودتون ببخشید توروخدا شرمنده یه چیزی هم بدهکار شدیم بریم از مادمازل عذرخواهی هم ب ...

😄😄😄😄

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه من با تو ام که ریپلای می‌کنی؟!فوضول 

قدرشو بدون کل زندگی من نابود صده از دست پدر مادر مریضه مذهبی خشک

مادرمنم مذهبیه ولی عاشقشم الان با شوهرم قهرم اومدم خونه مادرم فهمید مشکلی پیش اومده برام اصلا پاپیچم نشد گفت غذا میذارم شوهرم میگم بیاد هر مشکلی دارین نباید قهر کنی

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مثل مادر شوهر من. سال اول چه کادو خوبی گرفتیم براش. بعد یه ادا اصولی دراورد که پسراش گفتن چرا اینجوری میکنی. کیکم خریدیم هعی دست دست میکرد نمیبرید قیافه میگرفت.  دیگه بعد اون هیچ مناسبتی کاری براش نکردم. الان میره کادوهای اون موقع منو میاره تشکر میکنه ولی من چهار ساله چیزی براش نخریدم