2777
2789

همش غر میزد تولد من هیشکی کادو نمیگیره به داداشم گفت باید به بابا بگی تولد مامانه پول ازش بگیری 

و خلاصه گفتیم انسال خپشحالش کنیم کادو واسش اماده‌کردم کیک خامه ای پختم خودشم میدونست صبح بچم و گذاشتم پیشش رفتم خرید بابامم یه حعبه شیرینی خرید با شوهرم و بچم اماده شدیم بریم زنگ زدم اصلا بی حوصله  جواب میده گفتم یه چایی بذار تا بیایم اصلا انگار نه انگار انقد بداخلاقی هم کرد امروز 

این زن هیچ جوره خوشحال نبست یعنی دستمونم تا آرنج بکنیم تو عسل بذاریک تو دهنش بازم دلش میخواد بناله و ناراحت باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیا روز تولدشون غمگینن چقد پرتوقعی هنر نکردی که یه کیک پختی

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

شاید از بابات انتظار کادو داشته

دیگه زیادی پر توقعه 

همون بابام خوب شناختش اوایل ازدواج میخرید ولی اخلاق و ذاتشو که دید بیخیال شد 

منم میدونم اخلاقشو هرچی بیتر بهش خوبی کنی توقعش میره بالاتر عوض تشکر