2777
2789
سلام عزیزم لطفا جواب منم بدین؟👀❤️بنظرت بهم پیام میده یا با کسی دیگه تو رابطه‌س؟ از خصوصیاتش میگین ب ...

سلام چشم حتما ولی بهتون بگم، حسم، اشتباه میکنه ممکنه خطا بده ونفرینم نکنی یه وقت

اره پیام میده بعداز، ۴روز  نه به فکرته عزیز اگر درست بود میشه بعداز۴روز بگی 

متولد ابانه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب، عزیز بهتون بگم حسم خطا میده و یه وقت نفرینم نکنی خوب عزیز ولی حی میکنم بد خواه زیاد داری و یکی ...

عزیزم ممنونم حس م به من میگی بینمون چی میشه یعنی اینو حس نکردی

بدخواه نمیخواد به عشقم برسم مکه خبر داره از عشقم

سلام چشم حتما ولی بهتون بگم، حسم، اشتباه میکنه ممکنه خطا بده ونفرینم نکنی یه وقتاره پیام میده بعداز، ...

لطفا جواب منم بده دعات میکنم 

عزیزم مستقل میشم و تو راهی که دارم میرم موفقیت دارم ؟ درمورد ازدواجم چی فکر می‌کنی ؟ با چه فردی؟چه زمانی؟ سنتی هست یا عاشقانه ؟ لطفاً هرچیزی که درمورد ایندم حس میکنی بگو ، ممنونم