2777
2789
فردی به نام سفیانی میاد ایران و یمن همه کشورا عراق میگیره بعد میره مکه خونه خدارو خراب میکنه یه فردی ...

ايرانم میاد؟😭

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید قحطی و جنگ و خونریزی و بی پولی و دزدی و فحشا و..... فراوان بشهمریضی و بیماری زیاد میشهجوری که ک ...

الانم دقت کنیم نشانه جنگ در سوریه بود نشون دهنده اینکه ظهور نزدیکا

الانم دقت کنیم نشانه جنگ در سوریه بود نشون دهنده اینکه ظهور نزدیکا

من خیلی میترسم از سفیان 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
یا خدا چه وحشتناک من تحمل این جور اتفاقات رو ندارم و دعا میکنم قبل از این اتفاقات بمیرم🥺

اين اتفاقا بشارت براي مؤمنين و از بين برنده منافقينه

دعا كن زود تر نجات پيدا كنيم و ظهور رو درك كنيم 

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

یا خدا چه وحشتناک من تحمل این جور اتفاقات رو ندارم و دعا میکنم قبل از این اتفاقات بمیرم🥺

منم میترسم  چون سفیان وحشی هست همش آدم میکشه

بله دیگه میاد طبق روایات خونه خدارو خراب میکنه و بعد زمین این فرد خونریز رو می‌بلعد

من خوندم نگفته بودن میاد ایران یادمون خراسان

نه نميتونه خراب کنه به مکه نمیرسه

بله دیگه میاد طبق روایات خونه خدارو خراب میکنه و بعد زمین این فرد خونریز رو می‌بلعد

اشتباه داري ميگي عزيزم خسف بيداء سپاه سفياني رو ميبلعه

خود سفياني توسط حضرت مهدي در كوفه ذبح ميشه

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

اشتباه داري ميگي عزيزم خسف بيداء سپاه سفياني رو ميبلعهخود سفياني توسط حضرت مهدي در كوفه ذبح ميشه

تو ایرانم میاد؟

اين اتفاقا بشارت براي مؤمنين و از بين برنده منافقينهدعا كن زود تر نجات پيدا كنيم و ظهور رو درك كنيم

خب من تازه شوهرم کردم میخام نی نی دار بشم نمیشع الان همه چی خب باشه بچم بزرگ بشع بفرستمش دانشگاه بعد این آقاهه سفیان بیاد😐😐

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

اشتباه داري ميگي عزيزم خسف بيداء سپاه سفياني رو ميبلعهخود سفياني توسط حضرت مهدي در كوفه ذبح ميشه

ببخشید این نمیدونستم داخل یه گروه در مورد علائم ظهور میگفت خوندم ولی مطمعنا سفیانی جنگ میکنه و شیهه آسمان و فردی به نام یمانی که از یمن ظهور میکنه